Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ρωσική αεράμυνα θα μειώσει την αποτελεσματικότητα των ουκρανικών F-16

Η ρωσική αεράμυνα θα μειώσει την αποτελεσματικότητα των ουκρανικών F-16
Οι Ουκρανοί πιλότοι F-16 θα πρέπει να επιχειρούν σε έναν επικίνδυνο εναέριο χώρο εάν η πολιτική των ΗΠΑ συνεχίσει να παρέχει ένα καταφύγιο στη Ρωσία που προστατεύει τις ρωσικές δυνάμεις από τους πυραύλους ATACMS
Η ρωσική αεράμυνα θα μειώσει την αποτελεσματικότητα των ουκρανικών F-16 εάν οι ΗΠΑ δεν επιτρέψουν στις ουκρανικές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν πυραύλους ATACMS για να καταστρέψουν ρωσικά συστήματα αεράμυνας στο ρωσικό έδαφος, υποστηρίζουν οι Ουκρανοί.
Οι Ουκρανοί πιλότοι F-16 θα πρέπει να επιχειρούν σε έναν επικίνδυνο εναέριο χώρο εάν η πολιτική των ΗΠΑ συνεχίσει να παρέχει ένα καταφύγιο στη Ρωσία που προστατεύει τις ρωσικές δυνάμεις από τους πυραύλους ATACMS.
Η ρωσική αεράμυνα θα είναι σε θέση να καλύψει έως και το 48% του εναέριου χώρου της Ουκρανίας εάν η Ρωσία αναπτύξει εκτοξευτές αεράμυνας S-400 εντός της Ρωσίας εκτός της εμβέλειας των HIMARS οπλισμένων με πυραύλους GMLRS.
Τέτοιες ρωσικές αναπτύξεις αεράμυνας θα περιέπλεκαν την ικανότητα της Ουκρανίας να χρησιμοποιεί επανδρωμένη αεροπορική δύναμη σταθερών πτερύγων πιο κοντά σε περιοχές της πρώτης γραμμής ή εναντίον περιοχών από τις οποίες προέρχονται απειλές ρωσικών αεροσκαφών, μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων.
m-r.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης