Τελευταία Νέα
Διεθνή

Για την δημογραφική κρίση φροντίζει ο Elon Musk συμπληρώνοντας... ντουζίνα παιδιών: Απέκτησε το 12ο

Για την δημογραφική κρίση φροντίζει ο Elon Musk συμπληρώνοντας... ντουζίνα παιδιών: Απέκτησε το 12ο
Στο παρελθόν, ο επικεφαλής του Χ είχε δηλώσει χιουμοριστικά ότι «θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει την κρίση που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός».
Επιχειρηματίας και πολύτεκνος ο Elon Musk συμπλήρωσε μια ντουζίνα παιδιών αποκτώντας ένα ακόμη, το τρίτο, με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.
Το πρακτορείο δεν αναφέρει πότε ακριβώς υποδέχτηκε στον κόσμο το παιδί του, ούτε το φύλο ή το όνομα που θα πάρει, πέραν του γεγονότος ότι ο 12ος απόγονος του δισεκατομμυριούχου ήρθε νωρίτερα το 2024.
Με την Zilis, ο Musk έχει αποκτήσει επίσης, τα δίδυμα παιδιά του  μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία πενταετία, ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας έχει αποκτήσει έξι παιδιά.
Τα τρία έχουν μητέρα τη Shivon Zilis, ενώ τα άλλα τρία, την τραγουδίστρια Grimes.
Στο παρελθόν, ο επικεφαλής του Χ είχε δηλώσει χιουμοριστικά ότι «θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει την κρίση που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός».

Ο πρώτος γάμος, τα έξι παιδιά και ο θάνατος του πρωτότοκου γιου

Ο πρώτος του γάμος με την Καναδή συγγραφέα Justin Wilson κράτησε οκτώ χρόνια και το ζευγάρι απέκτησε έξι αγόρια: τους δίδυμους Saxon και Kai, και τους τρίδυμους Damian, Griffin, Xavier, ενώ ο πρώτος του γιος ο Nevada Alexander πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από σύνδρομο Αιφνίδιου θανάτου το 2002.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που το ζευγάρι απομακρύνθηκε και κατέληξε σε διαζύγιο.

Τα παιδιά με την Grimes

Τον Μάιο του 2018, μετά από μερικές ταραχώδεις σχέσεις, ο κύριος Tesla γνώρισε την εκκεντρική τραγουδίστρια Grimes.
Δύο χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή ο γιος τους X Æ A-Xii, όνομα που μεταφράζεται ως εξής: το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην "τέφρα" δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος – Xavier Ash Archangel).
Μετά τη γέννηση του γιου του χώρισαν με την Καναδή τραγουδίστρια αλλά διατηρούν καλές σχέσεις και καλωσόρισαν δύο ακόμη παιδιά, μέσω παρένθετης μητέρας:
Τον Δεκέμβριο του 2021 την πρώτη του κόρη, με το επίσης ασυνήθιστο όνομα Exa Dark Sideræl Musk, ή Y (Γουάι), και το 2022 τον X (Ίξ) με πλήρες όνομα X Æ A-12, που ωστόσο επειδή σαν όνομα παραβίαζε τη νομοθεσία της Καλιφόρνια επειδή τα «Æ» και «12» δεν ήταν μέρος του αγγλικού αλφαβήτου, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά του σε... Techno Mechanicus ή Ταυ.

Τα δύο + ένα με το στέλεχος της Neuralink

Τον Νοέμβριο του 2021, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη του με την Grimes, υποδέχθηκε τα δίδυμα Strider και Azur με την Shivon Zilis, υψηλόβαθμο στέλεχος στην εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Neuralink, εξπέρ στην τεχνητή νοημοσύνη και εργάστηκε στη Neuralink για πέντε χρόνια και τώρα ήρθε στον κόσμο το τρίτο τους μωρό και 12ο για την δυναστεία του Elon Musk.

To αγόρι που έγινε κορίτσι

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα πρώτα παιδιά του δισεκατομμυριούχου το ένα από τα τρίδυμα αγόρια που απέκτησε με την Wilson, ο Xavier Musk έχει κάνει αλλαγή φύλου και αίτηση αλλαγής ονόματος / ταυτότητας, με έγγραφα που κατέθσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, ενώ δήλωσε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση ούτε να συνδέεται κατά κανέναν τρόπο με τον πατέρα της πλέον.
Οι δυο τους είχαν δύσκολη σχέση στο παρελθόν, (με όλα τα πρώτα παιδιά του δεν ήταν εύκολη η σχέση τους μαζί του) και δεν έχουν μιλήσει δημόσια στο παρελθόν για αυτήν ή για την μετάβασή της. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2020 ο Έλον Μασκ δήλωσε την στήριξή του στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αλλά πρόσθεσε πως "όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης