Τελευταία Νέα
Διεθνή

Flightradar: Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος των Ουκρανών στη Σεβαστούπολη, ένα UAV των ΗΠΑ έκανε κύκλους στη Μαύρη Θάλασσα

Flightradar: Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος των Ουκρανών στη Σεβαστούπολη, ένα UAV των ΗΠΑ έκανε κύκλους στη Μαύρη Θάλασσα
Το χτύπημα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη σημειώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 12:15 ώρα Μόσχας
Το αμερικανικό αναγνωριστικό drone RQ-4B Global Hawk έκανε κύκλους στον εναέριο χώρο πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη, που σκότωσε αμάχους.
Το δρομολόγιο πτήσης του δημοσιεύτηκε από την πύλη Flightradar.
Ένα drone που ανήκε στις Ηνωμένες Πολιτείες απενεργοποίησε τον αναμεταδότη του καθώς πλησίαζε στη ρωσική ακτή της Μαύρης Θάλασσας.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, το drone Forte10, που απογειώθηκε από τη Σικελία, εμφανίστηκε στον χάρτη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα νοτιοανατολικά της Κριμαίας περίπου στις 11:12.
Μέσα σε 10 λεπτά κατευθύνθηκε προς την Κριμαία.
Περίπου στις 11:39, το UAV εξαφανίστηκε από το ραντάρ και στις 11:47 εμφανίστηκε ξανά και κινούνταν προς την ακτή της επικράτειας του Krasnodar.
Από τις 11:55 έως τις 12:03 το αεροσκάφος παρέμεινε περίπου σε ένα σημείο και από τις 12:05 άρχισε να κινείται γρήγορα νότια προς την Τουρκία.
Στις 12:20 το drone εξαφανίστηκε από τα ραντάρ για αρκετή ώρα.
Το χτύπημα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη σημειώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 12:15 ώρα Μόσχας.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, η Ουκρανία προσπάθησε να επιτεθεί στην πόλη με 5 πυραύλους ATACMS που προμήθευσαν οι ΗΠΑ με κεφαλές διασποράς.
Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 4 πυραύλους αλλά ο 5ος εκτράπηκε από την αεράμυνα και εξερράγη πάνω από την πόλη.
forte.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης