Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικά χτυπήματα στα μετόπισθεν της Ουκρανίας, κατέστρεψαν στρατιωτικούς στόχους

Ρωσικά χτυπήματα στα μετόπισθεν της Ουκρανίας, κατέστρεψαν στρατιωτικούς στόχους
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πραγματοποιούν βομβιστικές επιθέσεις κατά της Ουκρανίας, στοχεύοντας ιδιαίτερα την πόλη του Kharkiv
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μια περιορισμένη σειρά πυραυλικών επιδρομών κατά της Ουκρανίας τη νύχτα της 22ης προς 23 Ιουνίου.
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν τρεις πυραύλους κρουζ Kalibr από την Αζοφική Θάλασσα.

Χτυπήματα στο Kharkiv με βόμβες ολίσθησης – Οι ρώσοι έχουν ρίξει 2.400 βόμβες ολίσθησης

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να πραγματοποιούν βομβιστικές επιθέσεις κατά της Ουκρανίας, στοχεύοντας ιδιαίτερα την πόλη του Kharkiv και την περιφέρεια του Kharkiv.
Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επιθέσεις με βόμβες ολίσθησης εναντίον υποδομών στις περιοχές Shevchenkivskyi και Kholodnohirskyi, στην πόλη Kharkiv στις 23 Ιουνίου.
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε στις 22 Ιουνίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εκτοξεύσει πάνω από 2.400 κατευθυνόμενες βόμβες ολίσθησης κατά της Ουκρανίας από τις αρχές Ιουνίου, εκ των οποίων περίπου 700 στόχευσαν την Περιφέρεια Kharkiv.
Η αστυνομία της Περιφέρειας του Donetsk ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν μια βόμβα ολίσθησης KAB-250 εναντίον του Toretsl.
Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν βόμβες ολίσθησης με UMPB πιο συχνά, καθώς αυτή η τροποποίηση είναι πιο δύσκολο να αναχαιτιστεί από τις ουκρανικές δυνάμεις σε σχέση με τις παλαιότερες ενοποιημένες μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPCs).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης