Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ: Μία ανάσα από το 50% ο Trump – Δημοσκοπικό Βατερλώ για τον Biden

Εκλογές ΗΠΑ: Μία ανάσα από το 50% ο Trump – Δημοσκοπικό Βατερλώ για τον Biden
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων (54%) αποδοκιμάζει τον Biden στον Λευκό Οίκο, με το 59% να δείχνει ότι η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα για να καταπολεμήσει τις παράνομες διελεύσεις των συνόρων της χώρας
Κατά 10 μονάδες προηγείται στις δημοσκοπήσεις ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump έναντι του νυν προέδρου Joe Biden, σε εθνικό επίπεδο, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rasmussen Reports, της μοναδικής εταιρείας που είχε προβλέψει με ακρίβεια την πρώτη επικράτηση του Donald Trump, έδειξε ότι το 46% των ψηφοφόρων υποστηρίζει τον 78χρονο Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ και το 36% τον 81χρονο Biden.
Μεταξύ των υποψηφίων τρίτων για τον Λευκό Οίκο, οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι Robert F. Kennedy Jr. και Cornel West έλαβαν υποστήριξη 9% και 2%, αντίστοιχα, και η υποψήφια του Πράσινου Κόμματος Jill Stein συγκέντρωσε 1% υποστήριξη.
Η έρευνα του Rasmussen Reports έδειξε μια ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ των προεδρικών δημοσκοπήσεων του 2024.
Ο μέσος όρος FiveThirtyEight των πρόσφατων δημοσκοπήσεων φέρνει την κούρσα πολύ πιο κοντά, δείχνοντας τον Biden στο 40,7% και τον Trump στο 40,4%.
1_725.JPG
Ένας μέσος όρος ερευνών της RealClearPolitics έχει τον Trump (46,1%) να προηγείται του Biden (45,2%) κατά λιγότερο από 1 μονάδα.
Το προβάδισμα του πρώην προέδρου διευρύνεται στις 1,9 μονάδες (42,1% έως 40,2%) στον μέσο όρο πέντε κατευθύνσεων των δημοσκοπήσεων.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων (54%) αποδοκιμάζει τον Biden στον Λευκό Οίκο, με το 59% να δείχνει ότι η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα για να καταπολεμήσει τις παράνομες διελεύσεις των συνόρων της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης