Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κράτησε τα ηνία - Η Turkish Airlines διατήρησε τον τίτλο της καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας της Ευρώπης για 9η φορά

Κράτησε τα ηνία - Η Turkish Airlines διατήρησε τον τίτλο της καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας της Ευρώπης για 9η φορά

Τα βραβεία, γνωστά ως «Όσκαρ της Αεροπορικής Βιομηχανίας», ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο

Σχετικά Άρθρα

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, Turkish Airlines, διατήρησε τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη» για ένατη φορά, χάρη στο βραβείο του οίκου αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax.
Ο αερομεταφορέας έλαβε επίσης τα βραβεία της καλύτερης επιχειρηματικής θέσης catering και της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στη Νότια Ευρώπη, στα World Airline Awards 2024.
Τα βραβεία, γνωστά ως «Όσκαρ της Αεροπορικής Βιομηχανίας», ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τη Δευτέρα (24/6/2024).
«Αυτά τα βραβεία υπογραμμίζουν την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών του αερομεταφορέα στο εκτεταμένο δίκτυό του, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της αεροπορικής εταιρείας στην παροχή απρόσκοπτης και άνετης ταξιδιωτικής εμπειρίας στους επιβάτες της», ανέφερε σε δήλωσή της η Turkish Airlines.

Τα υπόλοιπα βραβεία

Η Turkish Airlines ιδρύθηκε το 1933 και διαθέτει στόλο 458 αεροσκαφών (επιβατικών και φορτηγών) που πετούν σε 347 προορισμούς παγκοσμίως, 293 διεθνείς και 53 εσωτερικούς σε 130 χώρες.
Στα βραβεία, η Qatar Airways αναδείχθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, κερδίζοντας τον διάσημο τίτλο της αεροπορικής εταιρείας της χρονιάς 2024.
Χάνοντας την πρώτη θέση της, η Singapore Airlines κατατάχθηκε δεύτερη στον κόσμο για φέτος.
Η Emirates κατέλαβε την τρίτη θέση, η ANA All Nippon Airways τέταρτη και η Cathay Pacific πέμπτη, σε περισσότερες από 350 αεροπορικές εταιρείες που περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα της έρευνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης