Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ushakov (Ρωσία): Η πρόταση Putin μπορεί να βάλει άμεσα τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία

Ushakov (Ρωσία): Η πρόταση Putin μπορεί να βάλει άμεσα τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία
Τερατώδεις διαστάσεις η στρατιωτική οργή της Δύσης κατά της Ρωσίας λέει ο Ushakov
(upd) Η ειρηνευτική πρόταση που διατύπωσε πρόσφατα ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin μπορεί να βάλει άμεσα τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία υποστήριξε ο Yuri Ushakov, βοηθός του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin.
«Ακριβώς για να αποφευχθούν συγκρούσεις παρόμοιες με την ουκρανική στο μέλλον, η συγκεκριμένη πρόταση της Ρωσίας για μια ουκρανική διευθέτηση, προσφέρει την ευκαιρία να τερματιστεί η ένοπλη αντιπαράθεση και να μεταφερθεί σε πολιτικό και διπλωματικό κανάλι», είπε ο Ushakov, επισημαίνοντας ότι η ρωσική πλευρά έχει βάλει στο τραπέζι μια επιλογή, «την οποία, εάν είναι έτοιμοι να αποδεχθούν, θα μας επέτρεπε να σταματήσουμε κυριολεκτικά αμέσως τις εχθροπραξίες».
Ο Ushakov εξέφρασε την ελπίδα να μην αγνοήσουν την πρόταση Putin.
«Αν την προσεγγίσει κανείς με ανοιχτό μυαλό και σκεφτεί, τότε, πράγματι, θα βρεις κάποια λογική σε αυτήν, και το πιο σημαντικό, αυτή είναι μια ευκαιρία να σταματήσει αμέσως η σύγκρουση, να τακτοποιηθούν τα πράγματα στο πεδίο της μάχης και να μην χαθούν άλλοι άνθρωποι» υπογράμμισε ο Ushakov.

Γιγαντώνεται η στρατιωτική οργή της Δύσης

Η στρατιωτική οργή της Δύσης κατά της Ρωσίας λαμβάνει τερατώδεις διαστάσεις
υποστήριξε ο Yuri Ushakov, βοηθός του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin.
«Μέχρι στιγμής, η στρατιωτική οργή που υποκινείται από τη Δύση, δεν έχει υποχωρήσει καθόλου.
Αντιθέτως, παίρνει πιο τερατώδεις διαστάσεις, όπως η δολοφονία παραθεριστών, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, στην παραλία της Σεβαστούπολης, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά» υπογράμμισε ο Ushakov.
Όπως λέει ο Ushakov, είναι πλέον αντιληπτό σε όλο τον κόσμο πως είναι αδύνατο να επιλυθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία χωρίς τη Ρωσία.
«Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το μόνο αποτέλεσμα της πολυδιαφημισμένης συνόδου κορυφής του Burgenstock στην Ελβετία» επισήμανε ο Uskakov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης