Τελευταία Νέα
Διεθνή

Baerbock (Γερμανία): Μόνο μια πολιτική λύση μπορεί να βοηθήσει τον λαό της Γάζας - Η Hamas να συμφωνήσει στο σχέδιο Biden

Baerbock (Γερμανία): Μόνο μια πολιτική λύση μπορεί να βοηθήσει τον λαό της Γάζας - Η Hamas να συμφωνήσει στο σχέδιο Biden
«Η Hamas πρέπει να συμφωνήσει με το σχέδιο Biden τώρα» τονίζει η επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας
«Μόνο μια πολιτική λύση μπορεί να τερματίσει οριστικά τα δεινά του λαού στη Γάζα, να απελευθερώσει τους ομήρους και να προσφέρει διαρκή ασφάλεια στον λαό στο Ισραήλ καθώς και στα παλαιστινιακά εδάφη. Η Hamas πρέπει να συμφωνήσει με το σχέδιο Biden τώρα», διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση από την Ιερουσαλήμ η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock.
Οι δηλώσεις της επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας πραγματοποιήθηκαν μετά από μια συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό της Israel Katz στα Ιεροσόλυμα και σε συνέχεια ενός βίντεο από τη Τζενίν της Γάζας που το Σάββατο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.
Το επαχθές οπτικό ντοκουμέντο απαθανάτιζε Ισραηλινούς στρατιώτες να σέρνουν με το στρατιωτικό τους όχημα έναν άτυχο Παλαιστίνιο.
«Οι ενέργειες της ισραηλινής κυβέρνησης σήμερα είναι αυτονόητες [αν θέλουμε] μια βιώσιμη ασφάλεια στο μέλλον. Αυτό ισχύει για την πολιτική παράνομων εποικισμών καθώς και για ενδελεχείς νομικές έρευνες περιστατικών όπως το πρόσφατο στην Τζενίν», κατέληξε με νόημα η Baerbock, σχολιάζοντας τις βάρβαρες πρακτικές των IDF.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης