Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stevan Gajic (Σέρβος πολιτικός επιστήμονας): Η Ουκρανία πρέπει να θεωρείται ως δυτικό ρωσικό έδαφος

Stevan Gajic (Σέρβος πολιτικός επιστήμονας): Η Ουκρανία πρέπει να θεωρείται ως δυτικό ρωσικό έδαφος
«Η Ουκρανία πρέπει να θεωρηθεί ως δυτικό ρωσικό έδαφος, το οποίο σήμερα έχει γίνει πεδίο μάχης όπου, όπως λένε οι Αμερικανοί, εκτυλίσσεται ένα θέατρο πολέμου - σε αυτήν την περίπτωση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας , ή καλύτερα, μεταξύ της Δύσης και μεγάλου μέρους του υπόλοιπου κόσμου, που αγωνίζεται να σταματήσει τη δυτική ηγεμονία»
Η Δύση μάχεται με τον υπόλοιπο κόσμο στο έδαφος της Ουκρανίας, η οποία θα πρέπει να θεωρείται ως «το δυτικό έδαφος της Ρωσίας», δήλωσε ο Σέρβος πολιτικός επιστήμονας Stevan Gajic σε συνέντευξή του στην έκδοση Pechat.
«Η Ουκρανία πρέπει να θεωρηθεί ως δυτικό ρωσικό έδαφος, το οποίο σήμερα έχει γίνει πεδίο μάχης όπου, όπως λένε οι Αμερικανοί, εκτυλίσσεται ένα θέατρο πολέμου - σε αυτήν την περίπτωση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας , ή καλύτερα, μεταξύ της Δύσης και μεγάλου μέρους του υπόλοιπου κόσμου, που αγωνίζεται να σταματήσει τη δυτική ηγεμονία».
Όπως σημείωσε ο εμπειρογνώμονας, Ρώσοι και Ουκρανοί είναι κομμάτια του ίδιου λαού, αλλά μια στρεβλή ταυτότητα έχει επιβληθεί στην Ουκρανία εδώ και πολλά χρόνια.
«Η μόνη λειτουργία αυτής της ψεύτικης ταυτότητας είναι ότι προς όφελος του ξένου αποικιοκράτη, που τα σκέφτηκε όλα αυτά, οι φορείς αυτής της ταυτότητας, σαν ζόμπι, πολεμούν εναντίον του εαυτού τους μέχρι την πλήρη αυτοκαταστροφή», πρόσθεσε ο Stevan Gajic.
Προηγουμένως, ο Ρώσος Πρόεδρος Putin δήλωσε ότι, ουσιαστικά, οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι ένας λαός και αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια τεράστια τραγωδία, παρόμοια με έναν εμφύλιο πόλεμο, όταν αδέρφια βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης