Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Gallant απειλεί τη Hamas με «συνέπειες» εάν απορρίψει την πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Ο Gallant απειλεί τη Hamas με «συνέπειες» εάν απορρίψει την πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
Oι αρχές στη Γάζα προειδοποίησαν τους Παλαιστίνιους για «ύποπτες» ισραηλινές τηλεφωνικές κλήσεις
Σχετικά Άρθρα

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant απείλησε την παλαιστινιακή αντιστασιακή οργάνωση Hamas με «συνέπειες» εάν αρνηθεί να αποδεχτεί την πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα που υποστηρίζεται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Biden.
«Στεκόμαστε σταθερά πίσω από τη συμφωνία του Προέδρου, την οποία το Ισραήλ έχει αποδεχθεί, και τώρα η Hamas πρέπει να αποδεχθεί — ή να περιμένει τις συνέπειες», είπε σε ηχογραφημένη δήλωση κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον.

Οι αρχές της Γάζας προειδοποιούν τους Παλαιστίνιους για «ύποπτες» ισραηλινές κλήσεις

Στο μεταξύ οι αρχές στη Γάζα προειδοποίησαν τους Παλαιστίνιους για «ύποπτες» ισραηλινές τηλεφωνικές κλήσεις, που τους ζητούσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους στις βόρειες περιοχές.
Το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης προειδοποίησε για τις κλήσεις που έλεγαν στους Παλαιστίνιους ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους στη βόρεια Γάζα «μέσω του στρατιωτικού σημείου ελέγχου που είχε στήσει ο (ισραηλινός) στρατός κατοχής στην παράκτια οδό Al-Rasheed τις βραδινές ώρες».
«Προτρέπουμε τους ανθρώπους μας να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί από αυτές τις ύποπτες και αναξιόπιστες τηλεφωνικές κλήσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης