Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk μαινόμενος πετάει έξω από το X την Kamala Harris - «Τα fake news για τον Trump τελειώνουν εδώ»

Musk μαινόμενος πετάει έξω από το X την Kamala Harris - «Τα fake news για τον Trump τελειώνουν εδώ»
Μια ανάρτηση της Harris με αμφιβόλου εγκυρότητας βολές προς τον Donald Trump ... εξόργισε τον ιδιοκτήτη του X
Ο επιχειρηματίας Elon Musk προειδοποίησε την Αμερικανίδα αντιπρόεδρο Kamala Harris ότι δεν θα είναι πλέον δυνατό να δημοσιεύει ψέματα στο κοινωνικό δίκτυο X που του ανήκει.
Η σχετική ... απειλή ήρθε ουσιαστικά ως αντίδραση εκ μέρους του Musk για μια ανάρτηση της Harris με αμφιβόλου εγκυρότητας βολές προς τον Donald Trump.
«Πότε θα μάθουν οι πολιτικοί, ή τουλάχιστον ο μετακλητός που διαχειρίζεται τον λογαριασμό τους, ότι δεν δεν θα λειτουργούν για πολύ σε αυτήν την πλατφόρμα;» αναρωτήθηκε ο Musk με σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.
Ειδικότερα, στη δημοσίευσή της, η αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε χωρίς στοιχεία ότι ο Trump, εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, θα θεσπίσει καθοική απαγόρευση των αμβλώσεων.
Παράλληλα, η Harris σημείωσε ότι, από κοινού με τον πρόεδρό της Joe Biden θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τις αναπαραγωγικές ελευθερίες των γυναικών.
Η ανάρτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου εμφανίστηκε τελικά με το σχόλιο-επισήμανση που προσέθεσαν σε αυτήν οι αναγνώστες.
Οι χρήστες υπενθύμισαν ότι ο πρώην Αμερικανός ηγέτης αρνήθηκε σχέδια για την απαγόρευση των αμβλώσεων.
Ως απόδειξη, οι χρήστες παρέθεσαν πολυάριθμους συνδέσμους με δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα που ανέφεραν τις δηλώσεις Trump για αυτό το θέμα.
Με άλλα λόγια αποστόμωσαν ... μεγαλειωδώς την Kamala Harris.
Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Biden και Trump στην Ατλάντα.
Μετά την περίφημη συντριβή του Biden στην τηλεμαχία, πολλοί ξένοι ειδικοί κάλεσαν τον σημερινό «ένοικο» του Λευκού Οίκου να παραιτηθεί, ενώ οι Δημοκρατικοί εισήλθαν σε μια μεγάλη κρίση εσωστρέφειας.
Η δε Harris, που ακούγεται έντονα στα ονόματα που ενδέχεται να αντικαταστήσουν τον Biden στην προεδρική κούρσα, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η «καλύτερη στιγμή» του πολιτικού της προϊστάμενου.
Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή της, ότι εν τέλει οι Δημοκρατικοί θα επικρατήσουν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης