Τελευταία Νέα
Διεθνή

Carpenter (Ευρωπαϊκές υποθέσεις ΗΠΑ): Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν έχουν πολιτική βούληση για την ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία

Carpenter (Ευρωπαϊκές υποθέσεις ΗΠΑ): Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν έχουν πολιτική βούληση για την ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία
;Eνταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία ... όταν εμφανιστεί η πολιτική βούληση
Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ απαιτεί πολιτική βούληση από τα μέλη της συμμαχίας και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, σύμφωνα με δήλωση του Michael Carpenter, ειδικού βοηθού του Αμερικανού προέδρου και διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
«Ολόκληρη η διοίκηση ΝΑΤΟ είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη της Ουκρανίας στη στρατιωτική εκπαίδευση, τον συντονισμό και την επιμελητεία ως μέρος της βοήθειας για την ασφάλεια και την ανάπτυξη δυνάμεων, που θα είναι η γέφυρα για την ένταξη της Ουκρανίας στη συμμαχία ... όταν εμφανιστεί η πολιτική βούληση».
Ο Πολωνός πρόεδρος παραδέχτηκε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν έχουν ενιαία γρμαμή στην προσέγγισή τους στο θέμα της ένταξης της Ουκρανίας στη συμμαχία.
Νωρίτερα, Γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ουκρανική διπλωματική πηγή, ανέφεραν ότι οι πιθανότητες να λάβει η Ουκρανία πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο κορυφής της συμμαχίας στην Ουάσιγκτον, είναι πρακτικά μηδενικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης