Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρέλας συνέχεια: Δεύτερη πυγμάχος που αυτοπροσδιορίζεται «θηλυκό», πέρασε στα προημιτελικά γυναικών παρά τη διεθνή κατακραυγή

Τρέλας συνέχεια: Δεύτερη πυγμάχος που αυτοπροσδιορίζεται «θηλυκό», πέρασε στα προημιτελικά γυναικών παρά τη διεθνή κατακραυγή
Η Lin Yu-ting από την Ταϊβάν κέρδισε τη Sitora Turdibekova από το Ουζμπεκιστάν με ομόφωνη απόφαση στην κατηγορία των 57 κιλών γυναικών
Συνέχεια στην παράνοια της woke ατζέντας δόθηκε και σήμερα Παρασκευή 2/8 στους αρρωστημένους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού... όπου τα έχουμε δει πια όλα!
Η Lin Yu-ting από την Ταϊβάν κέρδισε τη Sitora Turdibekova από το Ουζμπεκιστάν με ομόφωνη απόφαση στην κατηγορία των 57 κιλών γυναικών.

Η Lin, 28, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς κατακραυγής σχετικά με την επιλεξιμότητα των γυναικών πυγμάχων, μαζί με την Imane Khelif, αφού η Αλγερινή νίκησε την Ιταλίδα αντίπαλό της Angela Carini σε μόλις 46 δευτερόλεπτα μετά από «βροχή» από έντονα χτυπήματα...
Τόσο η Khelif όσο και  η Lin αποκλείστηκαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023 στο Νέο Δελχί που διοργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση Πυγμαχίας (IBA) αφού δεν πληρούσαν τα «κριτήρια επιλεξιμότητας».
Η τεστοστερόνη γαρ... 
Ωστόσο, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), η οποία επιβλέπει το τουρνουά πυγμαχίας στο Παρίσι, έδωσε άδεια στους πυγμάχους να αγωνιστούν στη γαλλική πρωτεύουσα.
Η IBA ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι αθλητές «δεν υποβλήθηκαν σε εξέταση τεστοστερόνης αλλά υποβλήθηκαν σε ξεχωριστό και αναγνωρισμένο τεστ».
Οι φεμινίστριες για άλλη μια φορά τήρησαν σιγή ιχθύος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε μια γυναίκα πυγμάχος σε 46 μόλις δευτερόλεπτα από intersex αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, που όμως αυτοπροσδιορίζεται ως... θηλυκό.
Τα δικαιώματα των γυναιών φαίνεται πως δεν υπάρχουν εδώ ως ορισμός και τα αιτήματα πήγαν... περίπατο.
Υπηρετώντας πιστά το δόγμα της woke ατζέντας, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να τινάξει στον αέρα κάθε έννοια ευγενούς άμιλλας και αθλητικού πνεύματος.
Καταγραφή_27.PNG

Η αναμέτρηση της αλγερινής Imane Khelif με την ιταλίδα πυγμάδο

Μετά από μόλις 46 δευτερόλεπτα και δύο σκληρές βολές στο κεφάλι, η Ιταλίδα Angela Carini πέταξε το κράνος της και εγκατέλειψε τον αγώνα εναντίον της αλγερινής intersex Imane Khelif, φωνάζοντας "Αυτό είναι άδικο!"

Μετά τη διακοπή του αγώνα, ο διαιτητής σήκωσε το χέρι της Khelif στον αέρα, ενώ η εμφανώς εξαγριωμένη ιταλίδα τράβηξε το χέρι της από τον διαιτητή και έφυγε, αναφέρει η Daily Mail.
Στη συνέχεια έπεσε στα γόνατά και ξέσπασε σε κλάματα , λέγοντας ότι δεν είχε νιώσει ποτέ τόσο δυνατά χτυπήματα σε έναν αγώνα.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή επέτρεψε στην Khelif να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων να εκφράσουν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οργή Meloni 

Την οργή της εξέφρασε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni για τον αγώνα πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μεταξύ της αλγερινής intersex Imane Khelif και της Ιταλίδας Angela Carini.
«Με αυτά τα επίπεδα τεστοστερόνης, αυτός δεν είναι ένας δίκαιος ανταγωνισμός.
Αθλητές με αρσενικά χαρακτηριστικά δεν πρέπει να επιτρέπονται σε αγώνες γυναικών», δήλωσε η Meloni σχετικά με τον πρωτοφανή αυτό αγώνα που επέβαλε η woke ατζέντα στο Παρίσι.
Μετά από μόλις 46 δευτερόλεπτα και δύο σκληρά χτυπήματα στο κεφάλι, η Ιταλίδα Angela Carini πέταξε το κράνος της και εγκατέλειψε τον αγώνα εναντίον της αλγερινής Imane Khelif, φωνάζοντας «Αυτό είναι άδικο!»
Μετά τη διακοπή του αγώνα, ο διαιτητής σήκωσε το χέρι της Khelif στον αέρα, ενώ η εμφανώς εξαγριωμένη Ιταλίδα τράβηξε το χέρι της από τον διαιτητή και έφυγε, αναφέρει η Daily Mail.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης