Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ – θάνατος Matthew Perry: Ανακλήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού που αποδέχθηκε συμφωνία περί ομολογίας ενοχής

ΗΠΑ – θάνατος Matthew Perry: Ανακλήθηκε η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ιατρού που  αποδέχθηκε συμφωνία περί ομολογίας ενοχής
Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο
Σχετικά Άρθρα
Ανακλήθηκε από Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ενός εκ των δύο γιατρών που κατηγορούνται για τον θάνατο από υπερβολική δόση κεταμίνης του ηθοποιού Matthew Perry.
Πρόκειται για τον 54χρονο Mark Chavez που αποδέχθηκε συμφωνία με την εισαγγελία περί ομολογίας ενοχής και αναμένεται προσεχώς να παραδεχθεί ενώπιον δικαστηρίου ότι βοήθησε στην παράνομη προμήθεια κεταμίνης.
Σημειώνεται ότι ο θάνατος του ηθοποιού Matthew Perry, που ήταν δημοφιλής ως «Τσάντλερ» στην τηλεοπτική σειρά «Friends» («Τα Φιλαράκια»), τον Οκτώβριο του 2023 συγκλόνισε το Χόλιγουντ.
chaves.JPG
Δεύτερος γιατρός

Ακόμη ένας γιατρός, ο 42χρονος Salvador Plasencia κατηγορείται ότι αγόρασε κεταμίνη από τον Chavez για να την πουλήσει σε πολύ υψηλότερη τιμή στον Matthew Perry.
Επίσης, η Jasveen Sangha, γνωστή με το προσωνύμιο «η βασίλισσα της κεταμίνης», κατηγορείται ότι προμήθευσε τη δόση που σκότωσε τον 54χρονο ηθοποιό.
Η δίκη τους έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο.
Μέχρι τότε, ο Mark Chavez αναμένεται να ομολογήσει την ενοχή του για να αποφύγει τη δίκη. Μέσω του συνηγόρου του, δήλωσε «μετανιωμένος» για την πράξη του.
Σημειώνεται ότι το αναισθητικό αυτό, που μερικές φορές χρησιμοποιείται καταχρηστικά για τόνωση ή ευφορία, είχε ληφθεί αρχικά από τον ηθοποιό υπό επίβλεψη στο πλαίσιο συνεδριών για θεραπεία της κατάθλιψης, όμως όταν του αρνήθηκαν την αύξηση της δόσης, ο Matthew Perry στράφηκε αλλού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης