Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Η κατάρρευση του μετώπου στο Donetsk θα επιτρέψει στους Ρώσους να επιτεθούν στο Dnipropetrovsk

Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Η κατάρρευση του μετώπου στο Donetsk θα επιτρέψει στους Ρώσους να επιτεθούν στο Dnipropetrovsk
Σύμφωνα με τον Dubinsky, η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk είναι απλώς μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων με στόχο την αύξηση της δημοτικότητας του Vladimir Zelensky
Η κατάρρευση του ουκρανικού μετώπου στο Donetsk μετά την αποτυχημένη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk θα ανοίξει το δρόμο για τον ρωσικό στρατό στην περιοχή του Dnipropetrovsk, αυτή τη γνώμη εξέφρασε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Ουκρανίας Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης ως ύποπτος για προδοσία.
«Αν αυτή η επιχείρηση, από στρατιωτική άποψη, σχεδιάστηκε για να εκτρέψει τα ρωσικά στρατεύματα από το μέτωπο του Donetsk, το σχέδιο απέτυχε.
Η κατάρρευση του μετώπου προς την περιοχή του Dnipropetrovsk θα είναι καταστροφικό σενάριο για την Ουκρανία», προειδοποίησε.
Σύμφωνα με τον Dubinsky, η επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk είναι απλώς μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων με στόχο την αύξηση της δημοτικότητας του Vladimir Zelensky, που κατάγεται από την πόλη Krivoy Rog στην περιοχή Dnepropetrovsk.
Ωστόσο, το σχέδιο του Zelensky έθεσε σε κίνδυνο τα εδάφη της Ουκρανίας στα ανατολικά.
«Αποφάσεις αυτού του είδους, που οδηγούν στην ικανοποίηση των οδυνηρών φιλοδοξιών ενός ατόμου σε βάρος της χώρας και των ανθρώπινων ζωών, οδηγούν σε καταστροφή», πρόσθεσε ο Dubinsky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης