Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Κρεμλίνο): H Kamala Harris πιο προβλέψιμη αντίπαλος για τη Ρωσία από ό,τι ο Trump

Peskov (Κρεμλίνο): H Kamala Harris πιο προβλέψιμη αντίπαλος για τη Ρωσία από ό,τι ο Trump
Ο Putin έχει δηλώσει ότι η Μόσχα δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά έχει ότι το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ χρησιμοποιείται ξεκάθαρα για να πλήξει πολιτικά τον Trump
Η Ρωσία θεωρεί την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Kamala Harris ως μια πιο προβλέψιμη αντίπαλο από ό,τι τον Ρεπουμπλικάνο Donald Trump, αν και σε κάθε περίπτωση η Μόσχα δεν βλέπει κάποια προοπτική βελτίωσης των σχέσεων της με την Ουάσινγκτον, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Peskov εμφανίστηκε να απορρίπτει τα λεγόμενα Trump ότι θα μπορούσε να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μέσα σε μια μέρα αν επανεκλεγεί πρόεδρος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Πριν την αποχώρηση του προέδρου Joe Biden από την κούρσα για τις εκλογές του Νοεμβρίου και τη στήριξή του στη Harris ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Puitin είχε δηλώσει ότι η Μόσχα προτιμούσε τον Biden από τον Trump, περιγράφοντας τον πρώτο ως ένα έμπειρο πολιτικό «παλιάς σχολής».
«Δεν προτιμάμε κάποιον υποψήφιο. Αλλά, φυσικά, οι Δημοκρατικοί είναι πιο προβλέψιμοι. Και αυτό που είπε ο Putin για την προβλεψιμότητα του Biden ισχύει σχεδόν για όλους τους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένης της Harris», συμπλήρωσε.
Τον Ιούνιο, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε η Μόσχα δεν ενδιαφέρεται για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά τόνισε ότι το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ χρησιμοποιείται ξεκάθαρα για να πλήξει πολιτικά τον Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης