Τελευταία Νέα
Διεθνή

Glenn Diesen (Νορβηγία): Το ΝΑΤΟ έφερε πιο κοντά την καταστροφή εγκρίνοντας την επίθεση των Ουκρανών στο Kursk

Glenn Diesen (Νορβηγία): Το ΝΑΤΟ έφερε πιο κοντά την καταστροφή εγκρίνοντας την επίθεση των Ουκρανών στο Kursk
"Καθώς παραβιάζουμε τους άτυπους κανόνες των πολέμων με αντιπροσώπους υποστηρίζοντας την εισβολή στη ρωσική επικράτεια, πρέπει να θυμόμαστε ότι αργά ή γρήγορα η κατάσταση θα αλλάξει προς το χειρότερο" ανέφερε ο Glenn Diesen
Η υποστήριξη του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg ,για την επίθεση των Oυκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητες για μια καταστροφική σύγκρουση μεταξύ της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και της Ρωσίας, τόνισε ο Νορβηγός πολιτικός επιστήμονας Glenn Diesen.
«Καθώς παραβιάζουμε τους άτυπους κανόνες των πολέμων με αντιπροσώπους υποστηρίζοντας την εισβολή στη ρωσική επικράτεια, πρέπει να θυμόμαστε ότι αργά ή γρήγορα η κατάσταση θα αλλάξει προς το χειρότερο, ανέφερε ο Glenn Diesen.
Νωρίτερα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, σε συνέντευξή του στην Die Welt, δήλωσε ότι η επίθεση της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk «δεν παραβιάζει το διεθνές δίκαιο».
Πρόσφατα, οι ιδέες για μια άμεση ένοπλη σύγκρουση μεταξύ της συμμαχίας και της Ρωσίας ακούγονται όλο και περισσότερο στη Δύση.
Το Κρεμλίνο σημείωσε ότι η Ρωσία δεν απειλεί κανέναν, αλλά δεν θα αγνοήσει ενέργειες που είναι δυνητικά επικίνδυνες για τα συμφέροντά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης