Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Οι δυτικές χώρες φέρουν την ευθύνη για τυχόν κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Γάζα

Ιράν: Οι δυτικές χώρες φέρουν την ευθύνη για τυχόν κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Γάζα
«Η Δύση επιμένοντας στις εχθροπραξίες στη Γάζα και «αποστέλλοντας τη δολοφονική της μηχανή στη Δυτική Όχθη, ωθεί το Ισραήλ στο χείλος της επικίνδυνης κρίσης», τόνισε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Abbas Araghchi
Οι δυτικοί σύμμαχοι του Ισραήλ θα πρέπει να λογοδοτήσουν εάν δεν βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της σύγκρουσης στη Γάζα, δήλωσε ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Abbas Araghchi.
Επιμένοντας στις εχθροπραξίες στη Γάζα και «αποστέλλοντας τώρα τη δολοφονική της μηχανή στη Δυτική Όχθη, την περιοχή που οδηγεί το Ισραήλ στο χείλος της επικίνδυνης κρίσης», επισήμανε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.
Εάν οι «δυτικοί αφέντες» του Ισραήλ δεν καταφέρουν να περιορίσουν αυτές τις εγκληματικές προκλήσεις, θα μοιραστούν την ευθύνη για τις συνέπειες - και θα λογοδοτήσουν», συνέχισε ο υπουργός.
Τη νύχτα της 28ης Αυγούστου, οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις ξεκίνησαν μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση κοντά στις πόλεις Jenin και Tulkarm και σε κοντινούς καταυλισμούς Παλαιστινίων προσφύγων στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων WAFA, τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό στην περιοχή.

www.bankingnews.gr
\

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης