Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό και χάος - Οι Ουκρανοί υποχωρούν αφήνοντας πίσω όπλα και πυρομαχικά – Στους 9.700 οι νεκροί στο Kursk

Μακελειό και χάος - Οι Ουκρανοί υποχωρούν αφήνοντας πίσω όπλα και πυρομαχικά – Στους 9.700 οι νεκροί στο Kursk
Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως κατέλαβαν και τον οικισμό Carlovka που βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα μακριά από τη πόλη Pokrovsk
Χαοτική είναι η κατάσταση στο μέτωπο για τους Ουκρανούς στρατιώτες, τη στιγμή που γιγαντώνονται οι απώλειες τους στην επιχείρηση εισβολής στο Kursk.
Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει πως οι Ουκρανοί στρατιώτες που πολεμούσαν στην περιοχή της Prechistovka στο Donetsk, τράπηκαν σε χαοτική… φυγή, εγκαταλείποντας τα πάντα – όπλα και πυρομαχικά – πίσω τους.
Και ενώ οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως κατέλαβαν πέρα από την Prechistovka και τον οικισμό Carlovka που βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα μακριά από τη πόλη Pokrovsk που θεωρείται εξαιρετικής σημασίας για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, οι Ουκρανοί μετρούν τεράστιες απώλειες στο πλαίσιο της εισβολής τους στο Kursk.
Βάσει των τελευταίων επίσημων στοιχείων από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι Ουκρανοί μετρούν περισσότερους από 9.700 νεκρούς.
«Συνολικά, κατά τη διάρκεια των μαχών στην κατεύθυνση του Kursk, ο εχθρός έχασε περισσότερους από 9.700 στρατιωτικούς, 81 άρματα μάχης, 39 οχήματα μάχης πεζικού, 70 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 576 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 313 οχήματα, 72 συστήματα πυροβολικού, 22 εκτοξευτές πολλαπλών συστημάτων εκτόξευσης πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων 7 HIMARS και 3 MLRS MLRS» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης