Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η προέλαση των Ρώσων στο Pokrovsk σοκάρει πολύ κόσμο

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Η προέλαση των Ρώσων στο Pokrovsk σοκάρει πολύ κόσμο
Την ίδια στιγμή, ο Daniel Davis αποκάλεσε το Pokrovsk την πιο σημαντική πόλη στο ανατολικό μέτωπο λόγω του γεγονότος ότι είναι κόμβος ανεφοδιασμού για τον Ουκρανικό στρατό
Σχετικά Άρθρα
Τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν με πολύ γρήγορη ταχύτητα προς την κατεύθυνση του Krasnoarmeysk (ουκρανική ονομασία - Pokrovsk), δήλωσε ο απόστρατος Συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Daniel Davis.
«Η Ρωσία αυξάνει επίσης την προέλασή της στα ανατολικά (στην κατεύθυνση του Pokrovsk με ταχύτητα που θα συγκλονίσει πολλούς στη Δύση», σημείωσε ο Daniel Davis.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό, η επίθεση προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί μόνο να επιταχυνθεί τις επόμενες ημέρες καθώς οι ουκρανικές άμυνες συνεχίζουν να καταρρέουν.
Την ίδια στιγμή, ο Daniel Davis αποκάλεσε το Pokrovsk την πιο σημαντική πόλη στο ανατολικό μέτωπο λόγω του γεγονότος ότι είναι κόμβος ανεφοδιασμού για τον Ουκρανικό στρατό.
«Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, το κέντρο του ανατολικού μετώπου για την ουκρανική πλευρά, το οποίο χρειάζεται για να τροφοδοτήσει όλες τις δυνάμεις τους βόρεια και νότια», κατέληξε ο Daniel Davis.
Νωρίτερα, το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χαρακτήρισε τις κατευθύνσεις Pokrobsk και Kurakhove στο Donetsk τις πιο «καυτές» στην πρώτη γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης