Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαρωτικό πυραυλικό χτύπημα Ρώσων στο Kharkiv - Στόχος ξένοι μισθοφόροι και εξοπλισμός

Σαρωτικό πυραυλικό χτύπημα Ρώσων στο Kharkiv - Στόχος ξένοι μισθοφόροι και εξοπλισμός
Αναφορές για πολλούς νεκρούς και τραυματίες
Σε ένα ακόμα συντριπτικό πυραυλικό πλήγμα σε προάστια του Kharkiv προχώρησαν νωρίτερα σήμερα τα ξημερώματα οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Την πληροφορία μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, επικαλούμενο τον Sergei Lebedev, επικεφαλής της φιλορωσικής αντιστασιακής δύναμης στο Nikolaiv της Ουκρανίας
«Από τις 07:45 υπήρξαν αρκετές αφίξεις πυραύλων και ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι σε προάστια του Kharkiv, όπως στο Lyubotyn» είπε o Lebedev, ο οποίος υποστήριξε πως πολλά ασθενοφόρα κινουνταν προς την κατεύθυνση των εκρήξεων, καθώς γίνεται λόγος για πολλούς νεκρούς και τραυματίες.
Σύμφωνα με τον Lebedev, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι και ότι κινούνται μόνο στρατιωτικά οχήματα και ασθενοφόρα, ενώ επισήμανε πως υπήρξαν αναφορές και για προετοιμασία μεταφοράς στρατευμάτων από το Lyubotyn προς Volchansk και Shebekino.
Η Ρωσία υποστηρίζει ότι οι επιθέσεις της στοχεύουν αποκλειστικά στρατιωτικούς και παραστρατιωτικούς στόχους καθώς και σε υποδομές ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης, κοκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης