Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ιράν καταγγέλλει τα δράση Ισραηλινών σαμποτέρ στα νότια σύνορά του – Τακτικές δολιοφθοράς

Το Ιράν καταγγέλλει τα δράση Ισραηλινών σαμποτέρ στα νότια σύνορά του  – Τακτικές δολιοφθοράς
«Βρισκόμαστε μάρτυρες των θεμελιωδών αλλαγών στη μορφή της τακτικής και της στρατηγικής του πολέμου, ώστε να προετοιμάσουμε τις στρατιωτικές μας μονάδες σύμφωνα με αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο αξιωματούχος του σώματος των IRGC.
Σύμφωνα με καταγγελίες του στρατού του Ιράν έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ παρέχει υποστήριξη σε ομάδες δολιοφθοράς που πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις στα σύνορα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, δήλωσε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 ο διοικητής της χερσαίας δύναμης του IRGC (των Φρουρών της Επανάστασης), ταξίαρχος Mohammad Pakpour. 
Τόνισε ότι «τρομοκράτες» χρησιμοποιούν τώρα νέες τακτικές και πολεμικό εξοπλισμό πολύ διαφορετικό από ό,τι στο παρελθόν.
«Βρισκόμαστε μάρτυρες των θεμελιωδών αλλαγών στη μορφή της τακτικής και της στρατηγικής του πολέμου, ώστε να προετοιμάσουμε τις στρατιωτικές μας μονάδες σύμφωνα με αυτές τις συνθήκες», δήλωσε ο αξιωματούχος του IRGC.
«Τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιήθηκαν τρομοκρατικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και σημεία ελέγχου στα νότια μέρη της χώρας που πραγματοποιήθηκαν από ισχυρές τρομοκρατικές υπηρεσίες πίσω από αυτές τις επιχειρήσεις», εξήγησε-.
Ο Ταξίαρχος Pakpour επιβεβαίωσε ότι οι χερσαίες δυνάμεις του IRGC είναι πλήρως έτοιμες να εξαλείψουν γρήγορα κάθε απειλή που θα μπορούσε να υπονομεύσει την ασφάλεια της χώρας προτού αυτή αποκτήσει δυναμική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης