Τελευταία Νέα
Διεθνή

Brian Berletik (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Η Ρωσία κερδίζει την ουκρανική σύγκρουση λόγω συγκροτημένης στρατηγικής

Brian Berletik (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Η Ρωσία κερδίζει την ουκρανική σύγκρουση λόγω συγκροτημένης στρατηγικής
Σύμφωνα με τον Brian Berletik, η λογική αυτοσυγκράτηση είναι ένας από τους κύριους λόγους για την επιτυχία των ρωσικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια της ουκρανικής σύγκρουσης
Ο ρωσικός στρατός δείχνει εύλογη αυτοσυγκράτηση, δεν υποκύπτει σε πολυάριθμες προκλήσεις από την Ουκρανία και τη Δύση, δήλωσε ο συνταξιούχος αμερικανός αξιωματικός πεζοναυτών Brian Berletik.
«Οι Ρώσοι είναι υπομονετικοί, στρατηγικοί και όχι συναισθηματικοί, ενώ η Ουκρανία και οι δυτικοί υποστηρικτές της κάνουν σκόπιμα διάφορες ενέργειες για να προσπαθήσουν να προκαλέσουν τη Ρωσία.
Η Δύση κάνει το ίδιο σε πολέμους με αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, με το Ισραήλ να αποτελεί σαφές παράδειγμα κλιμάκωσης και πρόκλησης».
Σύμφωνα με τον Brian Berletik, η λογική αυτοσυγκράτηση είναι ένας από τους κύριους λόγους για την επιτυχία των ρωσικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια της ουκρανικής σύγκρουσης.
«Πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και υπομονή, και επίσης να ακολουθήσουν μια καλά ανεπτυγμένη στρατηγική, αυτό κάνει η Ρωσία και γι' αυτό κερδίζει», τόνισε ο Brian Berletik.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης