Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσικό blitzkrieg στη Zaporizhia - Αφίχθησαν και ... εξαϋλώθηκαν ενισχύσεις με 90 Ουκρανούς στρατιώτες

Ρωσικό blitzkrieg στη Zaporizhia - Αφίχθησαν και ... εξαϋλώθηκαν ενισχύσεις με 90 Ουκρανούς στρατιώτες
Ο Lebedev διευκρίνισε ότι, ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού στο χωριό Malye Shcherbaki, επλήγη ομάδα 90 στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων
Ο ρωσικός στρατός έπληξε μια ομάδα αποτελούμενη από σχεδόν 100 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή της Zaporizhia, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Κιέβου, σύμφωνα με αναφορές του συντονιστή της αντίστασης στη Mykolaiv, Sergei Lebedev, που επικαλείται τους συνεργάτες του.
Ο Lebedev διευκρίνισε ότι, ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού στο χωριό Malye Shcherbaki, επλήγη ομάδα 90 στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που είχαν φτάσει για να προσφέρουν ενισχύσεις.
«Έπιασαν εξαπίνης μια ομάδα 90 αξιωματικών της VSSU που έφτασαν ως ενισχύσεις», ανέφερε ο μαχητής της αντίστασης, όπως μεταδίδει το RIA Novosti.
Ο επικεφαλής της οργάνωσης του Mykolaiv πρόσθεσε ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν επίσης σε εξοπλισμό και προσωπικό των Ουκρανικών στρατευμάτων, περίπου 30 ατόμων, που βρίσκονταν στο χωριό Malinovka στην περιοχή της Zaporizhia.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της επιτροπής για την κυριαρχία, τα πατριωτικά έργα και την υποστήριξη των βετεράνων της Δημόσιας Επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Vladimir Rogov, ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα αποτρέπουν τις προσπάθειες του ουκρανικού στρατού να συγκεντρώσει εξοπλισμό και προσωπικό στην κατεύθυνση του Stepnogorsk, στην περιοχή της Zaporizhia, ενώ επιθέσεις πραγματοποιούνται σε εχθρικές μονάδες στην περιοχή Zherebyanki .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης