Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία

Ρωσία: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία
Υπάρχει εμπλοκή εδώ και καιρό των ΗΠΑ στον πόλεμο στην Ουκρανία είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν αποφασίζουν αυτή τη στιγμή για το εάν θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει τα δυτικά όπλα κατά στόχων στο ρωσικό έδαφος, αλλά αποφασίζουν για το εάν θα εμπλακούν άμεσα στη σύγκρουση στην Ουκρανία τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
«Οι ΗΠΑ απλώς επισημοποιούν τη συμμετοχή τους στη σύγκρουση με το να συζητούν το εάν θα επιτρέψουν στην Ουκρανία να χτυπήσει το έδαφος της Ρωσίας με δυτικά όπλα.
Στην πραγματικότητα, Αμερικανοί ειδικοί εμπλέκονται εδώ και καιρό στην Ουκρανία» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει η πραγματική πλευρά του ζητήματος, και η επισημοποίηση της πραγματικής πλευράς του θέματος.
Πάντως, ο Peskov υποστήριξε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με την έγκριση της Δύσης και των ΗΠΑ στην Ουκρανία όσον αφορά την χρήση των δυτικών όπλων για πλήγματα στη Ρωσία.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε παντελώς απαράδεκτες και παρανοϊκές τις κατηγορίες κατά του ρωσικού Τύπου από την Ουάσινγκτον για … παρεμβάσεις στις εσωτερικές αμερικανικές διαδικασίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης