Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη – Σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Kim Kardashian εκατομμύρια κλεμμένα κεφάλαια από το 1MBD

Αποκάλυψη – Σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Kim Kardashian εκατομμύρια κλεμμένα κεφάλαια από το 1MBD
Τα κεφάλαια μεταφέρθηκαν μέσω μιας σειράς υπεράκτιων εταιρειών και χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, για το προσωπικό όφελος των εμπλεκομένων και των συγγενών και συνεργατών τους
Στους λογαριασμούς της Kim Kardashian και του μουσικού Pharrell Williams, κατευθύνθηκαν 2,4 εκατ. δολάρια κλεμμένων κεφαλαίων από το 1Malaysia Development Bhd (1MDB).
Αυτό αποκάλυψε το Ανώτατο Δικαστήριο της Μαλαισίας, επικαλούμενο τον Richard Templeman, έναν ερευνητή χρηματοοικονομικής απάτης.
«Αυτά τα κεφάλαια μεταφέρθηκαν μέσω μιας σειράς υπεράκτιων εταιρειών και χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, για το προσωπικό όφελος των εμπλεκομένων και των συγγενών και συνεργατών τους», διευκρίνισε στην κατάθεσή του.
Ο Templeman εξήγησε ότι από τα δισεκατομμύρια που διέρρευσαν μέσω του Good Star, ύψους 2.025.000 δολ. μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό Suntrust Bank με το όνομα Talamasca Inc.
Οι συναλλαγές μεταξύ 11 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου 2011 σημειώθηκαν ως «μερική πληρωμή για μουσική παραγωγή» και «Επιστολή Συμφωνία DD 3 ΝΟΕ 2011 Red Spring Investments And Talamasca/Pharrell Williams."
«Σημειώνω ότι οι διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες συνδέουν την Talamasca με τον μουσικό Pharrell Williams», φέρεται να είπε ο Templeman.
Ωστόσο, πρόσθεσε, «δεν έχω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη μεταφορά κεφαλαίων».
Το Star ανέφερε επίσης ότι ο Templeman αποκάλυψε ότι πληρώθηκαν περαιτέρω ποσά από την Good Star σε διάφορες οντότητες, συμπεριλαμβανομένων 306.000 δολαρίων ΗΠΑ στη σταρ των ριάλιτι Kim Kardashian και άλλα 100.000 δολάρια στην Kardashian και τον τότε σύζυγό της Kris Humphries.
Ο σκοπός αυτών των συναλλαγών παραμένει «άγνωστος προς το παρόν», σύμφωνα με τον Templeman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης