Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο – Το Ρωσικό σύστημα αεράμυνας Tor-M2 διέλυσε πύραυλο Storm Shadow

Απίστευτο – Το Ρωσικό σύστημα αεράμυνας Tor-M2 διέλυσε πύραυλο Storm Shadow
Τα πληρώματα των αυτοκινούμενων όπλων 2S9 Nona-S των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων κατέστρεψαν συγκέντρωση στρατιωτικού προσωπικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Kursk
Στρατιώτες από το πλήρωμα του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Tor-M2 της ρωσικής ομάδας στρατευμάτων Center κατέρριψαν έναν πύραυλο Storm Shadow στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Η κοινή εργασία με το στρατιωτικό προσωπικό από τον υπολογισμό του συγκροτήματος ανίχνευσης στόχων κατέστησε δυνατή την ταχεία ανίχνευση της εκτόξευσης πυραύλων Storm Shadow.
Επίσης αναφέρθηκε ότι τα πληρώματα των αυτοκινούμενων όπλων 2S9 Nona-S των αερομεταφερόμενων στρατευμάτων κατέστρεψαν συγκέντρωση στρατιωτικού προσωπικού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη συνοριακή περιοχή του Kursk.
Διευκρινίζεται ότι οι στόχοι εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια εναέριας αναγνώρισης, οι αλεξιπτωτιστές ανακάλυψαν ένα εχθρικό οχυρό σε μια δασική φυτεία.
Επιπλέον, ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Akhmat, υποστράτηγος Apti Alaudinov, είπε ότι οι στρατιώτες της μονάδας αιχμαλώτισαν 20 Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή.
Σύμφωνα με τον ίδιο, 12 εχθρικά μαχητικά παραδόθηκαν μόνο στην κατεύθυνση Sudzhan.
Ο Alaudinov πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν την κατάσταση στην περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης