Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Ρωσίας σε Stoltenberg: Αγνοείς τις προειδοποιήσεις Putin – Είσαι επικίνδυνος

Πυρά Ρωσίας σε Stoltenberg: Αγνοείς τις προειδοποιήσεις Putin – Είσαι επικίνδυνος
Μια τέτοια επιδεικτική επιθυμία να μην ληφθούν σοβαρά υπόψη οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου είναι ένα απολύτως κοντόφθαλμο, αντιεπαγγελματικό βήμα αναφέρει το Κρεμλίνο
Πυρά στο ΝΑΤΟ με αφορμή τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα Jens Stoltenberg ότι η Συμμαχία δεν θα γίνει μέρος της σύγκρουσης στην Ουκρανία εάν το Κίεβο επιτεθεί με δυτικά όπλα κατά στόχων στο ρωσικό έδαφος, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος επισήμανε πως η απροθυμία του ΝΑΤΟ να λάβει υπόψη τις προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin είναι ένα επικίνδυνο και κοντόφθαλμο βήμα.
«Μια τέτοια επιδεικτική επιθυμία να μην ληφθούν σοβαρά υπόψη οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου είναι ένα απολύτως κοντόφθαλμο, αντιεπαγγελματικό βήμα.
Τείνω στο να το αποδώσω στην … «φευγάτη» φύση του κ.Stoltenberg.
Είναι ξεκάθαρο ότι πολύ σύντομα δεν θα είναι πλέον υπεύθυνος για τα όσα είπε, αλλά η θέση του είναι εξαιρετικά προκλητική και επικίνδυνη» τόνισε ο Peskov.
Υπενθυμίζεται πως ο Putin είχε υποστηρίξει πως η συζήτηση στο ΝΑΤΟ για το εάν θα επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά όπλα για να χτυπήσει τη Ρωσική Ομοσπονδία, επί της ουσίας σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ αποφασίζει για το εάν θα εμπλακεί άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης