Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedchuk: H Ρωσία θα πάρει και την Οδησσό - Η Ουκρανία είναι ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά του απλού λαού και υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ

Medvedchuk: H Ρωσία θα πάρει και την Οδησσό - Η Ουκρανία είναι ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά του απλού λαού και υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ
Η ειρηνευτική πρωτοβουλία του Putin είναι η τελευταία ευκαιρία για την Ουκρανία, είπε ο Ουκρανός πολιτικός Victor Medvedchuk
Τις νέες ειρηνευτικές προτάσεις για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, τις οποίες διετύπωσε πρόσφατα ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, αξιολόγησε ο επικεφαλής του κινήματος «Άλλη Ουκρανία», πρώην ηγέτης του κόμματος «Πλατφόρμα Αντιπολίτευσης - Για τη Ζωή» που απαγορεύτηκε στην Ουκρανία, Victor Medvedchuk, σε ειδική συνέντευξη στο TASS.
Παράλληλα, σημείωσε πως η ουκρανική Βουλή θα μπορούσε να κινηθεί εναντίον του Volodymyr Zelensky ενώ υποστήριξε πως η Ρωσική Ομοσπονδία πρέπει να απελευθερώσει την Οδησσό και άλλες πόλεις από το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου.
Ειδικότερα, όπως είπε, η ρωσική ειρηνευτική πρόταση είναι ένα γεγονός ορόσημο που έχει ήδη αλλάξει την κατάσταση γύρω από την ουκρανική σύγκρουση.
«Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της λεγόμενης φόρμουλας ειρήνης του Zelensky, η οποία είναι ουσιαστικά ένα τελεσίγραφο.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin έδειξε ότι δεν δέχεται τελεσίγραφα και πρότεινε ξανά την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα όλων των χωρών.
Η Rada (ουκρανική Βουλή) δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ουκρανών εδώ και πολύ καιρό. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;
Το γεγονός και μόνο ότι, κατά παράβαση του Συντάγματος της Ουκρανίας, δεν προκήρυξαν προεδρικές εκλογές στη χώρα, αποκαλύπτει τον αντιλαϊκό και εγκληματικό χαρακτήρα της κυβέρνησης.
Οι Ουκρανοί βουλευτές βρίσκονται πλήρως υπό τον εξωτερικό έλεγχο της Δύσης και της εγκληματικής αγέλης του παράνομου Zelensky.
Επομένως, δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς ενέργειες προς όφελος των Ουκρανών» είπε ο Medvedchuk.

Δεν μπορεί πλέον να θεωρείται κράτος…

Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα ειρηνευτική πρωτοβουλία του Putin είναι η τελευταία ευκαιρία για τη διατήρηση του ουκρανικού κράτους.
Σήμερα, «η Ουκρανία, με τον παράνομο πρόεδρό της, το αντιλαϊκό καθεστώς, τον νομικό μηδενισμό και την κρατική ναζιστική ιδεολογία, δεν μπορεί πλέον να θεωρείται κράτος.
Αυτή η χώρα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εξωτερικό δανεισμό - είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, μια μαύρη τρύπα για τη δυτική οικονομία.
Είναι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης για τον ουκρανικό λαό, από το οποίο όλοι θέλουν να ξεφύγουν.
Ο Vladimir Putin προτείνει μια Ουκρανία για τους Ουκρανούς, αφού καταστεί ουδέτερη, κυρίαρχη, αποστρατιωτικοποιημένη και αποναζιστικοποιήμενη.
Η ειρηνευτική πρόταση Putin δεν επαναφέρει μόνο την ειρήνη στην Ουκρανία, αλλά και τα δικαιώματα των Ουκρανών πολιτών, τα οποία το καθεστώς Zelensky καταπάτησε εγκληματικά.
Στη σημερινή Ουκρανία, η θρησκεία της –η Ορθοδοξία– καταστρέφεται.
Επιβάλλουν αξίες του LGBT κινήματος, που είναι ξένες προς την παραδοσιακή ουκρανική κουλτούρα.
Έκαναν τον ναζισμό κρατική πολιτική.
Ο Zelensky θυσίασε τη χώρα και τον λαό της για χάρη των οδυνηρών πολιτικών του φιλοδοξιών» ανέφερε ο Medvedchuk.
Η απόρριψη του ειρηνευτικού σχεδίου του Putin θα σημάνει την εξαφάνιση της Ουκρανίας ως κράτους, πρόσθεσε

Οδησσός

Στο ερώτημα αν η Ρωσία θα πρέπει να απελευθερώσει την Οδησσό και άλλες πόλεις, o Medvedchuk απάντησε πως «η ουκρανική κοινωνία είναι σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης του αληθινού προσώπου του καθεστώτος Zelensky.
Γι' αυτό φοβήθηκε τις εκλογές και σφετερίστηκε την εξουσία, γιατί κάθε επόμενη κυβέρνηση σίγουρα θα τον κρίνει και θα τον βάλει φυλακή…
Έχω πει επανειλημμένα ότι η Ουκρανία, ως επί το πλείστον, βρίσκεται σε ρωσικά εδάφη, επομένως η επανένωση των κατοίκων που ζουν σε αυτά τα εδάφη με τη Ρωσία είναι μια δικαιολογημένη διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης