Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λεφτά... υπάρχουν: Οι μισοί από τους αλλοδαπούς που αγοράζουν σπίτια στην Πολωνία είναι Ουκρανοί - Όργιο επιδομάτων από ΕΕ

Λεφτά... υπάρχουν: Οι μισοί από τους αλλοδαπούς που αγοράζουν σπίτια στην Πολωνία είναι Ουκρανοί - Όργιο επιδομάτων από ΕΕ
Στη δεύτερη θέση στην κατάταξη των ξένων αγοραστών κατοικιών είναι οι πολίτες της Λευκορωσίας
Σχεδόν οι μισοί από τους αλλοδαπούς που αγοράζουν στέγη στην Πολωνία έχουν ουκρανική υπηκοότητα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πολωνικού κτηματομεσιτικού γραφείου Metrohouse.
«Στην ομάδα των αλλοδαπών, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους Ουκρανούς που αγόρασαν εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 400,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, που είναι σχεδόν το ήμισυ (48,15 τοις εκατό) των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν από αλλοδαπούς», επισημαίνει η εταιρεία.
Στη δεύτερη θέση στην κατάταξη των ξένων αγοραστών κατοικιών είναι οι πολίτες της Λευκορωσίας, οι οποίοι αγόρασαν 119,8 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ακίνητης περιουσίας.
Μετά τους Λευκορώσους έρχονται οι πολίτες της Γερμανίας , της Ρωσίας και της Ιταλίας.
Νωρίτερα, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Ράντοσλαβ Σικόρσκι δήλωσε ότι οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να σταματήσουν να πληρώνουν επιδόματα στους πρόσφυγες από την Ουκρανία, επειδή τέτοιες πληρωμές δημιουργούν εμπόδια στην επιστροφή τους στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης