Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov καταγγέλλει Musk για δολιοφθορά στο Cybertruck: «Το όχημα σταμάτησε να λειτουργεί, το απενεργοποίησε επίτηδες»

Kadyrov καταγγέλλει Musk για δολιοφθορά στο Cybertruck: «Το όχημα σταμάτησε να λειτουργεί, το απενεργοποίησε επίτηδες»
Το Cybertruck του Kadyrov χρειάστηκε να ρυμουλκηθεί καθώς σταμάτησε να λειτουργεί
Ο ηγέτης της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, ανέφερε ότι το ηλεκτρικό φορτηγάκι Cybertruck  της Tesla παρουσίασε βλάβη.
Κατά την άποψή του, το όχημα ενδέχεται να απενεργοποιήθηκε εξ αποστάσεως από τον ιδρυτή της Tesla, Elon Musk.
Ο Kadyrov εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Musk, λέγοντας ότι ήταν αγενές να απενεργοποιήσει εξ αποστάσεως τον εξοπλισμό που είχε δωρίσει.
Το Cybertruck χρειάστηκε να ρυμουλκηθεί καθώς σταμάτησε να λειτουργεί.
Ο ηγέτης της Τσετσενίας εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτήν την ενέργεια και ρώτησε τον Musk για το αν θεωρεί σωστές τις πράξεις του.
«Ο Elon Musk ενήργησε άσχημα. Κάνει ακριβά δώρα από την καρδιά του και μετά τα απενεργοποιεί εξ αποστάσεως. Αυτό δεν είναι ανδρικό. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό, Elon; Έτσι γίνονται τα πράγματα;» έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Να υπενθυμίσουμε ότι στις 17 Αυγούστου ο Kadyrov ανέφερε ότι έλαβε ένα Cybertruck από τον Musk, υποσχόμενος να χρησιμοποιήσει το όχημα σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση και καλώντας τον επιχειρηματία να επισκεφθεί το Γκρόζνι.
Ο Musk, στη συνέχεια, αρνήθηκε ότι είχε δωρίσει το ηλεκτρικό φορτηγάκι στον Kadyrov, εκφράζοντας την έκπληξή του που κάποιος θα πίστευε σοβαρά ότι έκανε ένα τέτοιο δώρο στον Ρώσο στρατηγό και επικρίνοντας αυτούς τους ισχυρισμούς, επικαλούμενος τις αμερικανικές κυρώσεις κατά του Kadyrov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης