Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μνημείο υποκρισίας από το Πεντάγωνο: «Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τις ισραηλινές επιχειρήσεις σε Λίβανο και Γάζα»

Μνημείο υποκρισίας από το Πεντάγωνο: «Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τις ισραηλινές επιχειρήσεις σε Λίβανο και Γάζα»
«Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να ενισχύουν την άμυνα και την ασφάλεια του Ισραήλ, αλλά δεν θα επιχειρήσουν να συμμετάσχουν σε επιθετικές επιχειρήσεις»...
Σε μια δήλωση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διπλωματικό ... gaslighting ή αλλιώς μνημείο υποκρισίας, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Πενταγώνου Sabrina Singh, τόνισε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζουν επιθετικές επιχειρήσεις των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στον Λίβανο ή τη Λωρίδα της Γάζας.
«Δεν υποστηρίζουμε επιθετικές επιχειρήσεις, είτε είναι στο βορρά είτε στη Γάζα», τόνισε σχετικά η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΑΜ κατά τη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης.
Η Singh τόνισε μεν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να ενισχύουν την άμυνα και την ασφάλεια του Ισραήλ, αλλά δεν θα επιχειρήσουν να συμμετάσχουν σε επιθετικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται από τον ισραηλινό στρατό, ούτε θα στείλουν αμερικανικά στρατεύματα στη Μέση Ανατολή...
Νωρίτερα η βουλεύτρια των Δημοκρατικών Alexandria Ocasio-Cortez, είχε υπογραμμίσει ότι το Ισραήλ παραβίασε το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, οργανώνοντας μια μαζική έκρηξη συσκευών επικοινωνίας των υποστηρικτών της Hezbollah στον Λίβανο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης