Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή - Οι Ρώσοι εξόντωσαν με Kinzhal 250 μισθοφόρους - Σε 5 φορτηγά ψυγεία… τα πτώματα

Σφαγή - Οι Ρώσοι εξόντωσαν με Kinzhal 250 μισθοφόρους - Σε 5 φορτηγά ψυγεία… τα πτώματα
Το πυραυλικό πλήγμα ακριβείας έγινε στην ουκρανική πόλη Krivoy Rog
Mια ακόμα… σφαγή Δυτικών μισθοφόρων καταγράφεται στο ουκρανικό μέτωπο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι με ένα ακόμα χτύπημα ακριβείας με τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal κατάφεραν να εξοντώσουν πάνω από 250 στρατιώτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι επιφέρουν ένα τόσο εντυπωσιακό πλήγμα.
Ο ρωσικός στρατός έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα πλήγματα ακριβείας μεγάλης εμβέλειας κατά στρατιωτών του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Μέσα στον Σεπτέμβριο στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Poltava και στο Lviv χτυπήθηκαν από υπερηχητικούς πυραύλους, με αποτέλεσμα εκατοντάδες θύματα.
Στις αρχές Αυγούστου, τουλάχιστον 400 κυρίως Γάλλοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε ένα χτύπημα ακριβείας.

Οι Iskander M

Το πυραυλικό σύστημα «Iskander-M» χρησιμοποιείται συνήθως για τέτοιου είδους χτυπήματα, ενώ οι πύραυλοι και άλλα όπλα που προέρχονται από το ΝΑΤΟ (ιδιαίτερα οι HIMARS/M270 και ATACMS) είναι τακτικοί στόχοι για τον ρωσικό στρατό.
Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο κορυφαία συστήματα για να χτυπήσει τα τελευταία όπλα δυτικής κατασκευής.
Οι Γάλλοι επηρεάζονται ιδιαίτερα από αυτό
Συγκεκριμένα, στις 4 Σεπτεμβρίου εξαπολύθηκε χτύπημα ακριβείας στις θέσεις του προσωπικού του ΝΑΤΟ στην πόλη Krivoy Rog.
Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, εξουδετερώθηκαν πάνω από 250 στρατιώτες.

Το ξενοδοχείο Arena

Τέτοια χτυπήματα υψηλής ακρίβειας είναι σύνηθες φαινόμενο.
Προφανώς, οι Ουκρανοί και η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας προσπάθησαν να αποκρύψουν αυτήν την ήττα δηλώνοντας ότι στο ξενοδοχείο Arena στην πόλη Krivoy Rog ήταν «γεμάτο με αμάχους» και ότι «η επίθεση κατέστρεψε μια αστική εγκατάσταση, τραυματίζοντας 5 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί».
Ωστόσο, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι η περιοχή «αποκλείστηκε αμέσως και τα ερείπια καθαρίστηκαν».
Σύντομα αποδείχθηκε ότι τα πτώματα των «αμάχων» που ανασύρθηκαν κάτω από τα ερείπια δεν ήταν υπάλληλοι ξενοδοχείου και τουρίστες, αλλά στρατιωτικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων πολλών Ευρωπαίων, κυρίως Γάλλων, Ρουμάνων και Πολωνών.

Σε 5 φορτηγά ψυγεία στοίβαξαν τα πτώματα

Περίπου 250 πτώματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο με 5 φορτηγά-ψυγεία, ένα «ατυχές» τέλος ενός ακόμη «ουκρανικού πολεμικού σαφάρι» για τις δυνάμεις κατοχής του ΝΑΤΟ και τους στρατιώτες του.
Σύμφωνα με ρωσικές στρατιωτικές πηγές, στη συνδυασμένη επίθεση με πυραύλους και drone στις εγκαταστάσεις του καθεστώτος του Κιέβου συμμετείχαν στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS και Tu-22M3, καθώς και μαχητικά κρούσης MiG-31K/I εξοπλισμένα με 9-A- 7660 συστήματα «Kinzhal» και οπλισμένα με υπερηχητικούς πυραύλους 9-S-7760.
Το πιο άθλιο καρτέλ εκβιασμού του κόσμου, το ΝΑΤΟ υποστήριξε επίσης την εισβολή στην περιφέρεια του Kursk με την ελπίδα να αποσπάσει την προσοχή από τις τεράστιες απώλειες του καθεστώτος του Κιέβου στο Donbass.

Πιο ισχυρά πλήγματα

Ωστόσο, η Ρωσία θα χρειαστεί σύντομα να ενεργήσει ακόμη πιο αποφασιστικά, καθώς η πολιτική Δύση συνεχίζει να αγνοεί τις προειδοποιήσεις του Κρεμλίνου για την πιθανότητα άμεσης αντιπαράθεσης μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, ιδιαίτερα εάν το ΝΑΤΟ συνεχίζει να χρησιμοποιεί το ISR του (πληροφορίες, επιτήρηση, αναγνώριση) για χτυπήματα βαθιά στην Ρωσία…)
Ανίκανη να κερδίσει έναν πραγματικό πόλεμο με τη Ρωσία , η πολιτική Δύση αναζητά εναλλακτικούς τρόπους για να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά, διεξάγοντας ουσιαστικά έναν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Το προσωπικό του ΝΑΤΟ που δρα στην Ουκρανία παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την έρπουσα εισβολή που μοιάζει με την Barbarossa…, για τον λόγο αυτό η Ρωσία τους βλέπει ως στόχους υψηλής προτεραιότητας και τους εξοντώνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης