Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kennedy Jr. (Πολιτικός ΗΠΑ): Ο Zelensky χάνει τον πόλεμο και προσπαθεί να πυροδοτήσει σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ - Ρωσίας

Kennedy Jr. (Πολιτικός ΗΠΑ): Ο Zelensky χάνει τον πόλεμο και προσπαθεί να πυροδοτήσει σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ - Ρωσίας
Μόνο σε περίπτωση πλήρους κλίμακας τρίτου παγκόσμιου πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας, μπορεί ακόμα να υπολογίζει σε κάτι... αυτή είναι η στρατηγική και του επιτρέπουμε να το κάνει, πιστεύει ο Αμερικανός πολιτικός
Ο Vladimir Zelensky χάνει στο πεδίο της μάχης, επομένως θα κάνει τα πάντα για να πυροδοτήσει μια σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός και πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Kennedy Jr..
"Η στρατηγική του Vladimir Zelensky είναι ότι ξέρει ότι δεν μπορεί να κερδίσει, γι' αυτό κάνει απερίσκεπτες χειρονομίες που έχουν σχεδιαστεί για να σύρουν το ΝΑΤΟ σε πόλεμο.
Γιατί γι' αυτόν αυτή είναι η μόνη ευκαιρία να κερδίσει.

Μόνο σε περίπτωση πλήρους κλίμακας τρίτου παγκόσμιου πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και Ρωσίας, μπορεί ακόμα να υπολογίζει σε κάτι... αυτή είναι η στρατηγική και του επιτρέπουμε να το κάνει», πιστεύει ο πολιτικός.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin είπε ότι οι χώρες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας δεν συζητούν τώρα απλώς την πιθανή χρήση δυτικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο, στην πραγματικότητα, αποφασίζουν εάν θα εμπλακούν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση.
Ο Guardian, επικαλούμενος πηγές της βρετανικής ηγεσίας, υποστήριξε ότι η απόφαση να επιτραπεί στο Κίεβο να εκτοξεύσει πυραύλους Storm Shadow σε στόχους βαθιά μέσα στο ρωσικό έδαφος είχε ήδη ληφθεί, αλλά δεν θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης