Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή στο Kursk – Alaudinov (Akhmat): Όλοι οι Ουκρανοί κλαίνε στο μέτωπο... κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους νεκρούς

Σφαγή στο Kursk – Alaudinov (Akhmat): Όλοι οι Ουκρανοί κλαίνε στο μέτωπο... κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους νεκρούς
Συγκλονίζει ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat
Τρομακτικές είναι οι απώλειες των ουκρανικών δυνάμεων στη ρωσική περιοχή Kursk.
Συνολικά, η Ουκρανία έχει χάσει πάνω από 16.000 στρατιώτες (νεκροί, τραυματίες).
Κατά τη διάρκεια της τελευταίες ημέρας, ο ρωσικός στρατός απέκρουσε επτά επιθέσεις των ουκρανών προς την κατεύθυνση των Maryevka, Malaya Loknya και Bolshaya Obukhovka, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (22/9/2024).
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι Ουκρανοί έχασα έως και 20 στρατιωτικούς.
Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε τρεις προσπάθειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να περάσουν τα ρωσικά σύνορα στο Novy Put και στο Medvezhiy στο Kursk, οι Ουκρανοί έχασαν έως και 40 άτομα ενώ πέντε παραδόθηκαν.
Η ρωσική αεροπορία χτύπησε συγκέντρωση Ουκρανών σε 20 οικισμούς στην περιοχή Kursk και 13 οικισμούς στο Sumy.

Κλαίνε οι Ουκρανοί

Συνολικά, κατά τη διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Kursk, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν περισσότερους από 16.000 στρατιωτικούς, 126 άρματα μάχης και 124 πυροβόλα.
Ουκρανοί στρατιώτες, που αιχμαλωτίστηκαν, αποκαλύπτουν πως δεν είχαν φαγητό και νερό επί ένα μήνα στην πρώτη γραμμή ενώ δεν μπορούσαν να πλυθούν, δήλωσε ο υποστράτηγος και διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat Apty Alaudinov.
Σύμφωνα με τον διοικητή των Akhmat, οι κρατούμενοι είπαν επίσης ότι όλοι «έκλαιγαν» επειδή δεν υπήρχε κανείς να τους αντικαταστήσει στην πρώτη γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης