Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτα πράγματα στις ΗΠΑ – Η σύζυγος του Biden... προήδρευσε σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο!

Απίστευτα πράγματα στις ΗΠΑ – Η σύζυγος του Biden... προήδρευσε σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο!
Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο
Η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο εδώ και έναν χρόνο είχε μία…ιδιαίτερα περίεργη σύνθεση.
Για κάποιο περίεργο λόγο που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, του υπουργικού συμβουλίου προήδρευε η σύζυγος του Joe Biden.
Ο Biden παρουσίασε τη σύζυγό του λέγοντας τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που η Jill βρίσκεται μαζί μας και αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το θέμα με το οποίο πρόκειται να μας μιλήσει.
Η Jill πρόκειται να μας ενημερώσει την πρωτοβουλία του Λευκού Οίκου για να αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τις υπηρεσίες υγείας των γυναικών», συνέχισε, προσθέτοντας «επομένως, θα ήθελα να δώσω τον λόγο στην Jill».
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πλειονότητα των ΜΜΕ στις ΗΠΑ αντιμετώπισαν ως απολύτως φυσιολογικό το γεγονός ότι η Jill Biden προήδρευε του υπουργικού συμβουλίου.
Μάλιστα το όνομά της βρίσκεται στους φακέλους με τα νομοσχέδια που φέρουν την προεδρική σφραγίδα.
Να σημειωθεί ότι η αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Kamala Harris δεν ήταν παρούσα στη συνεδρίαση, καθώς μιλούσε σε μία ιδιαίτερα μικρή προεκλογική συγκέντρωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης