Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Kiyosaki προβλέπει νίκη του Trump στις αμερικανικές εκλογές - Προδότες οι Δημοκρατικοί

Ο Kiyosaki προβλέπει νίκη του Trump στις αμερικανικές εκλογές - Προδότες οι Δημοκρατικοί
Ο πρώην πρόεδρος είχε ζητήσει την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία του Καπιτωλίου, αλλά το αίτημα δεν εισακούστηκε
Νίκη του Donald Trump στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ (5 Νοεμβρίου 2024) προβλέπει ο συγγραφέας του «Rich Dad Poor Dad», Robert Kiyosaki, παραθέτοντας παράλληλα μία σειρά ισχυρισμών για τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο αμερικανικό Καπιτώλιο.
Σύμφωνα με τον γνωστό σχολιαστή οικονομικών και επενδυτικών εξελίξεων, ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είχε πράγματι ζητήσει την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς για την προστασία του Καπιτωλίου, αλλά αυτό το αίτημα φέρεται να μην εισακούστηκε από τον στρατηγό Mark Milley και την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Nancy Pelosi -τους οποίους ο Robert Kiyosaki χαρακτηρίζει «προδότες».
Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις στο Fox Business, ο συγγραφέας εξαπέλυε κεραυνούς κατά της Kamala Harris (διεκδικεί την προεδρία στις ΗΠΑ) και του Joe Biden στις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι δεν γνωρίζουν... από χρήματα.
Ως σταθερός υποστηρικτής του κρυπτονομίσματος, ο Kiyosaki τάχθηκε υπέρ της παροσίας του πρώην προέδρου Donald Trump σε συνέδριο για το Bitcoin.
«Ο λόγος για τον οποίο χαίρομαι που ο Donald μιλάει στο συνέδριο Bitcoin είναι επειδή, όπως ξέρετε, είναι μια ιδιοφυΐα με τα χρήματα, ενώ ο Biden και η Kamala είναι ηλίθιοι με τα χρήματα», δήλωσε ο Kiyosaki. «Έτσι, εννοώ, κανείς δεν έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην οικονομία από τον Biden και την Kamala».
Ο Cavuto σημείωσε το πρόβλημα χρέους της Αμερικής, ανεξάρτητα από το αν ο Trump ή ο Biden ήταν στον Λευκό Οίκο. «Δεν είναι ότι ο Donald Trump δεν δημιούργησε πολλά χρέη κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ακόμη και πριν από το COVID», παρατήρησε.
Ο Kiyosaki αναγνώρισε τη σοβαρότητα του προβλήματος του χρέους των 35 τρισ. δολαρίων στις ΗΠΑ.
«Το πραγματικό πρόβλημα είναι το εθνικό χρέος - ότι δεν μπορούν να το λύσουν», είπε. «Γι' αυτό, λοιπόν, αντί να σφίγγω τα δάχτυλα και να τσακίζω τις αρθρώσεις μου για το εθνικό χρέος, γι' αυτό, εδώ και χρόνια, ξέρετε, ο Neil ... οι άνθρωποι λένε, αγοράστε ασήμι, χρυσό, και τώρα λέω, αγοράστε Bitcoin, γιατί χρειαζόμαστε υγιές χρήμα. Αν θέλετε να φτιάξετε τον κόσμο, διορθώστε τα χρήματά μας».

Έρχεται κατάρρευση

Για μία οικονομική κατάρρευση στον ορίζοντα προειδοποίησε τον περασμένο Αύγουστο ο συγγραφέας του βιβλίου «Rich Dad Poor Dad», εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στα «βρώμικα πολιτικά παιχνίδια» στις ΗΠΑ.
«Η πολιτική είναι ένα βρώμικο παιχνίδι.
Πώς ξέρετε πότε ένας πολιτικός λέει ψέματα; Όταν τα χείλη τους κινούνται.
Γι' αυτό λέω "Προσέξτε τι λέει ένας άνθρωπος…. Όχι αυτό που κάνουν".
Ο Trump έβαλε το τείχος στα σύνορα…Ο Biden και η Kamala κατέρριψαν το τείχος του Trump.
Σήμερα οι τρομοκράτες περνούν τα σύνορα έχοντας μαζί τους ναρκωτικά όπως η Φαιντανύλη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ», ενώ προβλέπει ότι «σύντομα θα είμαστε μάρτυρες μιας μεγαλύτερης αύξησης των αστέγων στην Αμερική και τον κόσμο».
«Δεν λέω να ψηφίσετε την Kamala ή τον Trump.
Το μάθημά μου από τον Rich Dad (σσ: το βιβλίο που έγραψε) είναι "να δίνω σημασία τι κάνουν… και όχι τι λένε". Να θυμάστε πάντα "Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια".
Προσοχή και προσοχή στις πράξεις και όχι στα λόγια. Παρακαλώ προσέξτε.
Όλοι βρισκόμαστε σε κρίσιμους οικονομικούς καιρούς», υπογραμμίζει ο επενδυτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης