Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Προσφέρω 150 χιλ. δολάρια σε όποιον τον εξολοθρεύσει» - Τo ανατριχιαστικό σημείωμα του επίδοξου δολοφόνου του Donald Trump

«Προσφέρω 150 χιλ. δολάρια σε όποιον τον εξολοθρεύσει» - Τo ανατριχιαστικό σημείωμα του επίδοξου δολοφόνου του Donald Trump
«Έβαλα τα δυνατά μου και έδωσα όλο το κουράγιο που μπορούσα να συγκεντρώσω. Είναι στο χέρι σας τώρα να ολοκληρώσετε τη δουλειά»
O ένοπλος άνδρας που κατηγορείται ότι κινήθηκε για να δολοφονήσει τον Donald Trump στο γήπεδο γκολφ του υποψήφιου προέδρου στη Φλόριντα, άφησε πίσω του ένα σημείωμα που ξεκαθάριζε ότι σκόπευε να τον σκοτώσει και διατηρούσε στο αυτοκίνητό του μια χειρόγραφη λίστα με τις ημερομηνίες και τους χώρους όπου επρόκειτο να εμφανιστεί ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Στη σχετική αποκάλυψη προέβη το υπουργείο Δικαιοσύνης, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος καθώς η υπόθεση προχωρά.
Το σημείωμα, που απευθυνόταν στον «Αγαπητό Κόσμο», είχε τοποθετηθεί σε ένα κουτί στο σπίτι ενός αγνώστου προσώπου που επικοινώνησε με τις Αρχές μετά τη σύλληψη του Ryan Routh την περασμένη Κυριακή.
Το κουτί, το οποίο περιείχε επίσης πυρομαχικά, έναν μεταλλικό σωλήνα και άλλα αντικείμενα, δεν ανοίχτηκε από το πρόσωπο αυτό παρά μόνο μετά τη σύλληψη του Routh.
Το πρόσωπο που παρέλαβε το κουτί και επικοινώνησε με τις Αρχές δεν κατονομάζεται στο υπόμνημα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
«Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας του Donald Trump, αλλά απέτυχε.
Έβαλα τα δυνατά μου και έδωσα όλο το κουράγιο που μπορούσα να συγκεντρώσω. Είναι στο χέρι σας τώρα να ολοκληρώσετε τη δουλειά- και θα προσφέρω 150.000 δολάρια σε όποιον μπορέσει να ολοκληρώσει τη δουλειά», τόνισε σχετικά στο σημείωμα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.
Οι λεπτομέρειες στηρίζουν τις εικασίες των εισαγγελέων ότι ο Routh είχε βάλει σκοπό να σκοτώσει τον Trump προτού η συνωμοσία ματαιωθεί από έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας που εντόπισε ένα τουφέκι να ξεπροβάλλει από θάμνους στο γήπεδο γκολφ του West Palm Beach όπου έπαιζε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης