Τελευταία Νέα
Διεθνή

Konstantin Mashovets (Ουκρανός εμπειρογνώμονας): Οι Ουκρανικές δυνάμεις θα αποσυρθούν άμεσα από Selidovο, Toretsk και Ugledar

Konstantin Mashovets (Ουκρανός εμπειρογνώμονας): Οι Ουκρανικές δυνάμεις θα αποσυρθούν άμεσα από Selidovο, Toretsk και Ugledar
«Θα συνιστούσα στην κοινωνία των πολιτών μας να προετοιμαστεί ηθικά και ψυχολογικά για το γεγονός ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αποσυρθούν από το Selidovo, το Toretsk και το Ugledar ή Vugledar», έγραψε ο Mashovets στο Facebook
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψουν το Selydove ή Selidovo το Dzerzhinsk (ουκρανική ονομασία - Toretsk) και το Ugledar στην περιφέρεια του Donetsk στο εγγύς μέλλον τόνισε ο Ουκρανός στρατιωτικός ειδικός Konstantin Mashovets.
«Θα συνιστούσα στην κοινωνία των πολιτών μας να προετοιμαστεί ηθικά και ψυχολογικά για το γεγονός ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αποσυρθούν από το Selidovo, το Toretsk και το Ugledar ή Vugledar», έγραψε ο Mashovets στο Facebook.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, «πρόκειται για ένα πολύ πιθανό σενάριο για την εξέλιξη των γεγονότων στο άμεσο μέλλον».
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι ρωσικές μονάδες συνεχίζουν να προελαύνουν στα βάθη της άμυνας του εχθρού στην περιφέρεια του Donetsk, νικώντας το ανθρώπινο δυναμικό και τον εξοπλισμό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Στις 23 Σεπτεμβρίου, οι δυνάμεις ασφαλείας τόνισαν ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προσπαθούσαν να αποσύρουν τις πρώτες ομάδες στρατιωτικού προσωπικού από το Ugledar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης