Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Το σχέδιο νίκης του Zelensky είναι σχέδιο επιβίωσης του με προστασία από τις ΗΠΑ

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Το σχέδιο νίκης του Zelensky είναι σχέδιο επιβίωσης του με προστασία από τις ΗΠΑ
Το σχέδιο νίκης είναι στην πραγματικότητα το σχέδιο επιβίωσης του Zelensky, σύμφωνα με τον Αλ. Μερκούρη
Ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky αναμένει ότι το «ειρηνευτικό του σχέδιο» για την Ουκρανία θα τον βοηθήσει να κερδίσει την προστασία των ΗΠΑ, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
Κατά τον Αλέξανδρο Μερκούρη, μια τέτοια υποστήριξη θα επιτρέψει στον Zelensky να εγκαταλείψει με ασφάλεια τη χώρα σε περίπτωση ολικής ήττας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Αυτό το σχέδιο νίκης είναι στην πραγματικότητα το σχέδιο επιβίωσης του Zelensky
Οι Ρώσοι συνεχίζουν να έρχονται, και νομίζω ότι το καταλαβαίνει αυτό, αλλά εξακολουθεί να θέλει να διατηρήσει την πολιτική του επιρροή στην Ουκρανία.
Ο Zelensky αναμένει ότι η Δύση θα εξακολουθεί να τον αντιλαμβάνεται ως σύμμαχο αν φτάσει στο τελευταίο στάδιο, όταν ο ρωσικός στρατός πρακτικά εισβάλει στο Κίεβο.
Τότε θα έχει μια οδό διαφυγής», πρότεινε ο αναλυτής.
Νωρίτερα, ο Zelensky είπε ότι το ειρηνευτικό σχέδιο της Ουκρανίας για τα κύρια σημεία είναι έτοιμο κατά 90%.
Πρόσθεσε ότι το σχέδιο περιέχει ένα λεπτομερές σύνολο βημάτων, καθένα από τα οποία είναι εξαιρετικά εφικτό και όλα θα πλησιάσουν στην επίλυση της σύγκρουσης.
Επιπλέον, όπως αποδείχθηκε, το σχέδιο περιλαμβάνει χτυπήματα σε ρωσικά εδάφη με δυτικά όπλα.
Εν τω μεταξύ, ο σύμβουλος του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου, σημείωσε ότι το σχέδιο εξαρτάται άμεσα από το αν θα επιτραπεί στο Κίεβο να χρησιμοποιεί ξένα όπλα για επιθέσεις.
Ο ίδιος χαρακτήρισε εικασίες διάφορες υποθέσεις σχετικά με το περιεχόμενο του έργου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης