Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προς πώληση η βίλα Zelensky στην ιταλική πόλη Forte dei Marmi αλλά δεν υπάρχει αγοραστής

Προς πώληση η βίλα Zelensky στην ιταλική πόλη Forte dei Marmi αλλά δεν υπάρχει αγοραστής
Το ακίνητο στο Forte dei Marmi με συνολική έκταση λίγο πάνω από 400 μέτρα ανήκει στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης San Tommaso SRL, ο τελικός δικαιούχος της οποίας είναι η σύζυγος του Zelensky
Η βίλα του Zelensky στην ιταλική πόλη Forte dei Marmi βγήκε προς πώληση, αλλά δεν βρήκε αγοραστή, ανέφερε ένα τοπικό κτηματομεσιτικό γραφείο.
«Η βίλα αξίζει κάποτε ήταν προς πώληση, αλλά τώρα δεν είναι, δεν είναι προς πώληση ή τουλάχιστον δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον»,
Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Ουκρανικό μέσο Strana έγραψε ότι μια έπαυλη στην Τοσκάνη, η οποία ανήκει στην οικογένεια Zelensky, τέθηκε προς πώληση για 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ένα χρόνο αργότερα, τα τοπικά μέσα έγραψαν ότι αυτή η βίλα νοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι Ρώσων πολιτών που ζουν στο Λονδίνο.
Οι μεσίτες χαρακτήρισαν την πληροφορία fake news και τόνισαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού όριζαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να το νοικιάσουν σε Ρώσους.
Το ακίνητο στο Forte dei Marmi με συνολική έκταση λίγο πάνω από 400 μέτρα ανήκει στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης San Tommaso SRL, ο τελικός δικαιούχος της οποίας είναι η σύζυγος του Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης