Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apti Alaudinov (Akhmat): Ήταν 41 ημέρες περικυκλωμένοι 22 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων Akhmat και άντεξαν

Apti Alaudinov (Akhmat): Ήταν 41 ημέρες περικυκλωμένοι 22 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων Akhmat και άντεξαν
«Σε κανένα μέρος οι μαχητές Akhmat δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη θέση τους ή έφυγαν παλεύουμε μέχρι τέλους», τόνισε ο στρατηγός
Πρωτοφανές 22 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων Akhmat περικυκλώθηκαν για 41 ημέρες κοντά στο χωριό Martynovka στην περιοχή Kursk και άντεξαν τόνισε ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης των Ενόπλων Δυνάμεων, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, Υποστράτηγος Apti Alaudinov.
«Από τότε, όταν μπήκαμε στην επικράτεια του Kursk, οι μονάδες μας τοποθετήθηκαν στην κύρια κατεύθυνση της επίθεσης του εχθρού, λόγω της οποίας, καταρχήν, σταματήσαμε τον εχθρό σε μια από τις περιοχές, ακριβώς δίπλα στη Martynovka φέραμε τους δικούς μας μαχητές, και αυτοί οι τύποι έχουν περικυκλωθεί πλήρως για 41 ημέρες, και για 41 ημέρες πολεμούσαν ηρωικά, καταστρέφοντας τον εχθρό», τόνισε ο Apti Alaudinov.
Σύμφωνα με τον διοικητή, οι μαχητές είχαν καθήκον να μην εγκαταλείψουν έναν σημαντικό κόμβο υλικοτεχνικής υποστήριξης έως ότου άλλες μονάδες εξασφαλίσουν μια βάση στον επόμενο τομέα.
Ταυτόχρονα, οι στρατιωτικοί δεν δήλωσαν ποτέ την επιθυμία τους να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να φύγουν.
«Σε κανένα μέρος οι μαχητές Akhmat δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη θέση τους ή έφυγαν παλεύουμε μέχρι τέλους», τόνισε ο στρατηγός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης