Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μανιφέστο Erdogan κατά woke κουλτούρας: Η Τουρκία θα σπάσει την πολιορκία των ΛΟΑΤΚΙ – Τα φύλα είναι δύο

Μανιφέστο Erdogan κατά woke κουλτούρας: Η Τουρκία θα σπάσει την πολιορκία των ΛΟΑΤΚΙ – Τα φύλα είναι δύο
Η εξουδετέρωση των δύο φύλων είναι παγκόσμια επιβολή…
Ψηλά τη σημαία της επανάστασης κατά της προσπάθειας επιβολής της woke κουλτούρας, που θέλει εξάλειψη των φύλων και της υπονόμευσης των παραδοσιακών πυλώνων της κοινωνίας, σηκώνει ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan…
Με tweet του κάνει λόγο για προσπάθεια εξουδετέρωσης των όρων «άρρεν» και «γυνή» και για έναν πόλεμο ενάντια στην ιερότητα της φύσης.
«Όποιος υψώνει φωνή ή δείχνει την παραμικρή αντίδραση σε αυτό το έργο κατεδάφισης φιμώνεται γίνεται στόχος, δολοφονείται ο χαρακτήρας του.
Οι επιθέσεις στον θεσμό της οικογένειας, τον πυλώνα της κοινωνίας, γίνονται όλο και πιο έντονες.
Η ντροπή που είδαμε στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 αποκάλυψε την έκταση της απειλής που αντιμετωπίζουμε ως ανθρωπότητα.
Ένα αθλητικό γεγονός που παρακολούθησαν αθώα παιδιά και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι κάθε ηλικίας και πεποιθήσεων χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για την προπαγάνδα εξουδετέρωσης του φύλου.
Αυτές οι κακές σκηνές τραυμάτισαν βαθιά όχι μόνο τον χριστιανικό κόσμο, αλλά και τους μουσουλμάνους και όλους όσοι σέβονται τα ιερά και τα όσια.
Η Τουρκία, λοιπόν, είναι αποφασισμένη να σπάσει αυτή την πολιορκία και να αντισταθεί σε αυτό το κλίμα φόβου, ανεξάρτητα από το κόστος».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης