Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στην Αραβική Θάλασσα: Πλοίο ανεφοδιασμού του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ προσέκρουσε σε άγνωστο αντικείμενο

Συναγερμός στην Αραβική Θάλασσα: Πλοίο ανεφοδιασμού του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ προσέκρουσε σε άγνωστο αντικείμενο
Το δεξαμενόπλοιο υπέστη ζημιές, όπως αναφέρει το Business Insider
Ένα αμερικανικό στρατιωτικό δεξαμενόπλοιο ανεφοδιασμού καυσίμων στη Μέση Ανατολή, όπου αναπτύσσεται με μια ειδική ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ για να υποστηρίξει το Ισραήλ στον βάρβαρο πόλεμό του κατά των αραβικών χωρών, συγκρούστηκε με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο.
Το δεξαμενόπλοιο υπέστη ζημιές, όπως μεταδίδει το Business Insider.
«Ένα πλοίο καυσίμων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που αναπτύχθηκε στη Μέση Ανατολή υπέστη ζημιές τη Δευτέρα αφού προφανώς προσέκρουσε σε κάτι», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα του αμερικανικού μέσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του πληρώματος δεν έπαθαν τίποτα, αλλά το πλοίο υπέστη αρκετές ζημιές που έπρεπε να ρυμουλκηθεί στο πλησιέστερο λιμάνι.
Δεν διευκρινίζεται πώς ακριβώς υπέστη ζημιά το τάνκερ, αλλά το δημοσίευμα επισημαίνει το πλοίο είναι στρατηγικής σημασίας για την αμερικανική επιχείρηση στη Μέση Ανατολή.
Νωρίτερα, η διαδικτυακή έκδοση της Pravda έκανε γνωστό ότι το Πεντάγωνο ανακοίνωσε τη μεταφορά επιπλέον αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για να υποστηρίξει την ομάδα που βρίσκεται ήδη εκεί και τον ισραηλινό στρατό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης