Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απάντηση Musk για το περίφημο ειδύλλιο με τη Meloni - «Δεν υπάρχει τίποτα το ρομαντικό μεταξύ μας»

Απάντηση Musk για το περίφημο ειδύλλιο με τη Meloni - «Δεν υπάρχει τίποτα το ρομαντικό μεταξύ μας»
Ο Musk παρουσίασε την Ιταλίδα πρωθυπουργό, περιγράφοντάς την ως «πιο όμορφη στο εσωτερικό της από ό,τι στο εξωτερικό» και «έντιμη, ειλικρινή και αναλυτική»
Ο Elon Musk αρνήθηκε οποιαδήποτε ρομαντική σχέση με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Giorgia Meloni, αφού πρώτα είχε προκαλέσει ένα όργιο φημολογίας αποκαλώντας την «όμορφη», κατά τη διάρκεια μιας τελετής απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 23/9.
Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Musk έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X κάτω από μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται να κοιτάζει τη Meloni με θαυμασμό, κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου, ότι ήταν εκεί με τη μητέρα του και δεν έχει καμία ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Meloni.
Στην τελετή των Global Citizenship Awards του Atlantic Council τη Δευτέρα, ο Musk παρουσίασε την Ιταλίδα πρωθυπουργό, περιγράφοντάς την ως «πιο όμορφη στο εσωτερικό της από ό,τι στο εξωτερικό» και «έντιμη, ειλικρινή και αναλυτική».
Η Ιταλίδα ηγέτης απάντησε, επαινώντας τον Musk για τη μεγαλοφυΐα του.
Στη συνέχεια, έδωσε έναν παθιασμένο λόγο υπερασπίζοντας τις δυτικές αξίες, μετά τον οποίο ο Musk, που καθόταν δίπλα στη μητέρα του, σηκώθηκε και χειροκρότησε.
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και η Ιταλίδα ηγέτης έχουν συναντηθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και έχουν έρθει κοντά λόγω των κοινών τους ανησυχιών σχετικά με τη μείωση των γεννήσεων στη Δύση και το ενδιαφέρον τους για τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Musk, που έχει επισκεφτεί τη Ρώμη αρκετές φορές και έχει παρακολουθήσει εκδηλώσεις του κόμματος της Meloni τον Δεκέμβριο, έχει επίσης επαινέσει τις αυστηρές πολιτικές μετανάστευσης της ιταλικής κυβέρνησης.
Την Τετάρτη, η Meloni σημείωσε ότι ο Musk επιλέχθηκε για να την εκπροσωπήσει με το βραβείο πριν από μήνες και ότι αυτό «δεν έχει καμία σχέση με την αμερικανική προεκλογική εκστρατεία» ή την υποστήριξη του Musk στον Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης