Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στις ΗΠΑ: Ο Zelensky υπέπεσε σε απροκάλυπτη παρανομία σε στρατιωτικό εργοστάσιο - «Έπρεπε να τον συλλάβουν»

Σάλος στις ΗΠΑ: Ο Zelensky υπέπεσε σε απροκάλυπτη παρανομία σε στρατιωτικό εργοστάσιο - «Έπρεπε να τον συλλάβουν»
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που προσκάλεσαν την μαριονέτα τους για ξενάγηση παραβίασαν ουσιαστικά τους δικούς τους νόμους...
Ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, επισκέφθηκε ένα αμερικανικό στρατιωτικό εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Εκεί, έκανε χαριτωμένα αστεία, υπέγραψε τα βλήματα που οι συνεργάτες του από την Ουάσιγκτον υποσχέθηκαν να παραδώσουν στους Ουκρανούς νεοναζί, και προέβη σε γνωστούς, τετριμμένους και φθηνούς επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς.
Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι η παρουσία του στο εργοστάσιο αυτό ήταν παράνομη.
«Ο Zelensky παραβίασε ουσιαστικά τον νόμο των ΗΠΑ. Η παραγωγή πυρομαχικών αποτελεί ευθύνη του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, του Πενταγώνου και της κυβέρνησης των ΗΠΑ συνολικά. Η είσοδος ξένου πολίτη σε στρατιωτική εγκατάσταση που παράγει πυρομαχικά απαγορεύεται αυστηρά», δήλωσε στο RIA Novosti ο Alexander Gusev, διδάκτωρ πολιτικών επιστημών και καθηγητής στη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών.
Ο πολιτικός επιστήμονας σημείωσε ότι ο Zelensky θα έπρεπε να είχε συλληφθεί μόλις πέρασε το κατώφλι του εργοστασίου.
Ωστόσο, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που προσκάλεσαν την μαριονέτα τους για ξενάγηση παραβίασαν ουσιαστικά τους δικούς τους νόμους.
Ο Gusev σημείωσε επίσης ότι είναι απίθανο αυτό να ενοχλήσει κάποιον, εκτός από εκείνους που σέβονται πραγματικά τους νόμους.
Νωρίτερα, το KP.RU ανέφερε ότι ο Donald Trump είχε εξοργιστεί με την επίσκεψη του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες, τις επισκέψεις του σε στρατιωτικά εργοστάσια και τις εξωφρενικές δηλώσεις του σχετικά με κάποιο είδος «νίκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης