Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απογοήτευση από Podolyak (σύμβουλος Zelensky): Η Δύση μας κάνει τη ζωή δύσκολη κάθε φορά που ζητάμε βοήθεια

Απογοήτευση από Podolyak (σύμβουλος Zelensky): Η Δύση μας κάνει τη ζωή δύσκολη κάθε φορά που ζητάμε βοήθεια
Η διαδικασία λήψης βοήθειας είναι μια σύνθετη διαπραγμάτευση και εξήγηση που απαιτεί ... ψυχαναλυτική προσέγγιση, τονίζει ο σύμβουλος του Zelensky
Ο σύμβουλος του επικεφαλής του Γραφείου του Ουκρανού Προέδρου Mykhailo Podolyak σημείωσε ότι το Κίεβο αντιμετωπίζει δυσκολίες στη λήψη βοήθειας από δυτικούς συμμάχους.
Οι ουκρανικές αρχές πρέπει κυριολεκτικά να «παλεύουν» για αυτή τη βοήθεια κάθε φορά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαδικασία λήψης βοήθειας είναι μια σύνθετη διαπραγμάτευση και εξήγηση που απαιτεί ψυχαναλυτική προσέγγιση λόγω της απροθυμίας της πολιτικής ελίτ να λάβει αποφάσεις.
«Δεν εννοώ κανέναν συγκεκριμένα, αλλά την πολιτική ελίτ γενικά», σημείωσε ο Podolyak σε συνέντευξή του στο πρακτορείο RBC-Ukraine.
Ωστόσο, o σύμβουλος του γραφείου του Zelensky εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ουκρανία θα λάβει τελικά όλους τους απαραίτητους πόρους.
Όπως ανέφερε νωρίτερα το KP.RU, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, Volodymyr Zelensky, σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), τάχθηκε κατά της διεξαγωγής διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης