Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kamala Harris: Δικαιώθηκαν τα θύματα του Nasrallah, συνέβαλε σε αμέτρητες δολοφονίες σε Λίβανο, Ισραήλ, Συρία

Kamala Harris: Δικαιώθηκαν τα θύματα του Nasrallah, συνέβαλε σε αμέτρητες δολοφονίες σε Λίβανο, Ισραήλ, Συρία
«Η διπλωματία παραμένει ο καλύτερος δρόμος για την προστασία των αμάχων και την επίτευξη διαρκούς σταθερότητας στην περιοχή», επισήμανε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Kamala Harris επαναλαμβάνει τη χλιαρή έγκριση του προέδρου Joe Biden για τη δολοφονία του ηγέτη της Hezbollah Hassan Nasrallah από το Ισραήλ στη Βηρυτό.
«Ο Hassan Nasrallah ήταν τρομοκράτης με αμερικανικό αίμα στα χέρια του.
Επί δεκαετίες, η ηγεσία του στη Hezbollah αποσταθεροποίησε τη Μέση Ανατολή και οδήγησε στη δολοφονία αμέτρητων αθώων ανθρώπων στον Λίβανο, το Ισραήλ, τη Συρία και σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα, τα θύματα της Hezbollah έχουν μια αίσθηση δικαιοσύνης», επισήμανε η Kamala Harris.
«Έχω μια ακλόνητη δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ.
Θα υποστηρίζω πάντα το δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται ενάντια στο Ιράν και τις τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν, όπως η Hezbollah, η Hamas και οι Houthi», προσθέτει.
«Ο Πρόεδρος Biden και εγώ δεν θέλουμε να δούμε τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή να κλιμακώνεται σε έναν ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο.
Εργαζόμαστε για μια διπλωματική λύση κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Λιβάνου, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους και στις δύο πλευρές αυτών των συνόρων.
«Η διπλωματία παραμένει ο καλύτερος δρόμος για την προστασία των αμάχων και την επίτευξη διαρκούς σταθερότητας στην περιοχή», κατέληξε η Harris.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης