Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fake news από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για την επίθεση στο Volgograd… με φωτό από Dubai

Fake news από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας για την επίθεση στο Volgograd… με φωτό από Dubai
Ρώσοι στρατιωτικοί ανταποκριτές παρατήρησαν ότι το βίντεο που δημοσίευσαν οι Ουκρανοί δείχνει στην πραγματικότητα μια φωτιά στο Dubai το 2021
Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέφερε «ισχυρό χτύπημα» σε οπλοστάσιο πυραύλων στην περιοχή του Volgograd, ωστόσο, όπως γράφει το κανάλι Telegram «Russian Spring Military Correspondents», οι πληροφορίες αποδείχθηκαν ψευδείς, η εγκατάσταση δεν υπέστη ζημιές.
Οι συντάκτες του καναλιού επέστησαν την προσοχή στο βίντεο που επισυνάπτεται από το Γενικό Επιτελείο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ρωσική περιοχή.
Το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε επίσημα καταστροφή της αποθήκης Kotluban, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ουκρανική πλευρά, να ξεκινήσει εκεί πυρκαγιά και πυροδότηση πυρομαχικών.
Ρώσοι στρατιωτικοί ανταποκριτές παρατήρησαν ότι το βίντεο που δημοσίευσαν οι Ουκρανοί δείχνει στην πραγματικότητα μια φωτιά στο Dubai το 2021.
Έχουν εμφανιστεί δορυφορικές εικόνες που δείχνουν ότι η αποθήκη παρέμεινε άθικτη, μόνο το γρασίδι που ήταν δίπλα της κάηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης