Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκαλύψεις - φωτιά για τα όργια σε πάρτι του P. Diddy: Obama, πρίγκιπας Harris, Beyonce «τρέμουν» τα ηχητικά που διαρρέουν

Αποκαλύψεις - φωτιά για τα όργια σε πάρτι του P. Diddy: Obama, πρίγκιπας Harris, Beyonce «τρέμουν» τα ηχητικά που διαρρέουν
Τους τελευταίους 11 μήνες, ο μεγιστάνας της ραπ και χιπ-χοπ μουσικής «Diddy» Combs έρχεται αντιμέτωπος με όλο και περισσότερες κατηγορίες για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση, με αποκορύφωμα 12 (μέχρι στιγμής) αγωγές, μια ομοσπονδιακή έρευνα για εμπορία ανθρώπων και τη σύλληψη και παραπομπή του σε δίκη
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama, καθώς και ο πρίγκιπας Χάρι, μαζί με τη σύζυγό του, ενδέχεται να συμμετείχαν στα σκανδαλώδη σεξουαλικά πάρτι του ράπερ P. Diddy (πραγματικό όνομα Sean Combs), δήλωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής Jaguar Wright.
Σύμφωνα με τον ίδιο, φέρεται να υπάρχουν αντίγραφα ηχογραφήσεων από τις συναναστροφές σε σημαντικές προσωπικότητες.
Μερικά από τα πρόσωπα και αυτό που συμππετείχαν «μπορεί να συγκλονίσουν», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή των ατόμων που κατονόμασε ο τραγουδιστής στο σκάνδαλο με σεξουαλικά πάρτι. Ωστόσο, πολλές διασημότητες «έτρεμαν από φόβο» όταν ο ράπερ συνελήφθη με την κατηγορία των σεξουαλικών εγκλημάτων, αναφέρει το  RadarOnline.

Η υπόθεση

Τους τελευταίους 11 μήνες, ο μεγιστάνας της ραπ και χιπ-χοπ μουσικής «Diddy» Combs έρχεται αντιμέτωπος με όλο και περισσότερες κατηγορίες για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση, με αποκορύφωμα 12 (μέχρι στιγμής) αγωγές, μια ομοσπονδιακή έρευνα για εμπορία ανθρώπων και τη σύλληψη και παραπομπή του σε δίκη.

Η αγωγή που τα ξεκίνησε όλα

16 Νοεμβρίου 2023: Η πρώην φίλη του Κομπς, «Cassie» Βεντούρα, καταθέτει μήνυση εναντίον του ισχυριζόμενη ότι τη βίασε και την κακοποίησε σωματικά. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο Κομπς της προκάλεσε επί χρόνια συναισθηματική κακοποίηση και προσπάθησε να ελέγξει όλες τις πτυχές της προσωπικής της ζωής, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης.
Η αγωγή κατηγορεί τον Combs και άλλους εμπλεκόμενους για σωματεμπορία, εμπορία ανθρώπων, σεξουαλική επίθεση, έμφυλη βία, σεξουαλική παρενόχληση, σεξισμό και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον. Επιπλέον, περιέγραφε έναν καυγά σε διάδρομο ξενοδοχείου τον Μάρτιο του 2016, κατά τον οποίο ο Diddy φέρεται να την άρπαξε, να την χτύπησε και να της πέταξε γυάλινα βάζα.
Ο τότε δικηγόρος του κατηγορούμενου, ανέφερε σε δήλωσή του ότι «ο κ. Κομπς αρνείται σθεναρά αυτούς τους προσβλητικούς και εξωφρενικούς ισχυρισμούς» και ότι η αγωγή ήταν «γεμάτη με αβάσιμα και εξωφρενικά ψέματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης